circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Un cartell musical de primera per la Festa Major de Vila-seca

Circdelacultura

dilluns 17 de juliol de 2017

Roba Estesa. Foto: www.facebook.com/RobaEstesa.som/

La Festa Major d'Estiu de Vila-seca s'allargarà fins al dijous 3 d'agost. Consulta al Circdelacultura tota la programació.
Des del dimecres 26 de juliol fins al dijous 3 d'agost, la festa es concentra totalment al nucli de Vila-seca.
Amb una gran aposta per la música, el primer concert serà el 27 de juliol al Parc de la Riera, amb les actuacions d’Animal, Roba Estesa i Ebri Knigth, a partir de les 10 de la nit.
En el mateix espai, La nit del rock serà la protagonista el divendres 28 de juliol a les 9 del vespre, amb el gran concert de Mago de Oz i els grups teloners Irreverentes i Bulkak. Enguany, Vila-seca comptarà amb un nou espai per a celebrar els concerts de Festa Major, l’Espai Cubik, situat al pati de l’Escola Sant Bernat Calvó, on els concerts, de música electrònica i disco, tindran lloc els dies 28, 29 i 30 de juliol.
En el mateix espai, la festa Remember 90’s tindrà lloc el dia 2 d’agost amb Dream 3 Team. D’altra banda, la música més relaxant es podrà escoltar a l’Espai Chill out del jardí de la Biblioteca a partir de les 10 de la nit del 28 de juliol al 3 d’agost i els més “rumberos” gaudiran del concert de Cositas Buenas, el dia 1 d’agost al Parc de la Riera. 
Com a novetat, el dissabte 29 de juliol a les 10.00 h es disputarà la Vila-seca’n Race, al Parc de la Riera i pels carrers i places del Centre Històric.
Es tracta d’una cursa d’obstacles esportiu-familiar, amb zona d’equilibris, pista americana, bicicletes, punteria i fang. Del diumenge 30 de juliol cal destacar la canonada familiar i cercavila infantil, amb l’espectacle itinerant “La Selva”, que sortirà des del Parc de la Riera i el show de màgia infantil a les 21.30 h amb Roberto Vara.

A més dels Castells, els balls de Festa Major, el Concurs de Pintura Ràpida o la cercavila del Seguici Tradicional, destaca també la ruta dels vermuts al carrer del Comte de Sicart, a la plaça de Voltes, al carrer de Sant Antoni (cantonada amb c. de la Font) i a l’avinguda de Francesc Macià, que tindrà lloc a les 12 del migdia del dia 30 de juliol.

D’altra banda, la nit serà del Mag Lari, amb el seu gran espectacle de màgia al Parc de la Riera i la nit del 31, serà protagonista l’humor, amb l’actuació d’Yllana amb el show Splash. Dimecres 2 d’agost hi haurà una Festa Holi a l’aparcament Riera a partir de les 18.30 h i, finalment, el dia 3 d’agost, es durà a terme el tradicional Concurs de llançament de pinyols d’oliva i la missa major a les 12.00 h. Ja a la tarda, tindrà lloc el teatre “El dia més foll” a càrrec de la Tramoia a les 18.30 h, el lliurament dels premis d’engalanament de Balcons i Carrers, la cercavila de trabucaires a les 11 de la nit, el correfoc des de la plaça dels Països Catalans i el Gran Castell de Focs d’Artifici que posarà punt i final a la Festa Major, a les 12 de la nit.
A banda del tradicional Concurs d'Engalanament de Balcons i Carrers de la Festa Major de Vila-seca, ha quedat convocat el concurs de cartells de la Festa Major d'Hivern de Sant Antoni per a l'any vinent i el Concurs de Fotografia Albert Iturria amb la temàtica “El dia a dia a Vila-seca, quotidianitats”. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance