Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar

Literatura

Participa en els Premis de Cultura Vila de Torredembarra

divendres 28 de juliol de 2017 Circ de la Cultura

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra manté oberta la convocatòria per a la dinovena edició dels Premis Cultura Vila de Torredembarra. És el segon any que una part dels guardons té convocatòria anual (el Premi de Periodisme Mañé i Flaquer ja està convocat ) i una altra biennal (els literaris en anys senars i els d’arts plàstiques en anys parells). D’acord amb això, enguany correspon la convocatòria dels següents premis:

- V Contes Infantils Il·lustrats “Llegir per Créixer”

Foto: Ajuntament de Torredembarra

- XI Teatre Bambolina

- XIII Beca de Recerca Històrica de Torredembarra Manuel Crehuet

- XIX Poesia Pere Badia

- XX Isabel de Villena

- XXX Premi de Periodisme Mañé i Flaquer (Comunicació Local i Periodisme Turístic).

Les bases es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament (www.torredembarra.cat), i al web i a l'app del Circdelacultura.

 

Premis de Periodisme Mañé i Flaquer

D'altra banda, també es manté oberta la convocatòria per als Premis de Periodisme Mañé i Flaquer. És la convocatòria amb més prestigi dels Premis Vila de Torredembarra, i que està patrocinada per Repsol. Des de l’any 2001, la convocatòria presenta dos apartats a concurs, un per a periodisme turístic i un altre de comunicació local per a treballs que difonguin informació de Torredembarra.

Les principals novetats són la celebració de la trentena edició del Premi. En aquest sentit, se celebraran activitats paral·leles coincidint amb la gala de lliurament de premis a la tardor, amb la invitació de persones implicades en aquestes trenta convocatòries. 

Les categories dels premi són de comunicació local i de periodisme turístic. La dotació de la primera categoria és de 2.000 euros, mentre que de la segona és de 6.000. El guanyador/a podrà col·laborar amb l’Ajuntament elaborant un contingut informatiu per a la difusió del municipi de Torredembarra.

Podran participar-hi articles o reportatges signats amb nom o amb pseudònim i publicats a la premsa diària, periòdica o especialitzada, portals informatius a Internet o emesos per ràdio o TV, entre l’1 de setembre de 2016 i el 31 d’agost de 2017. El termini de presentació de treballs és el 30 de setembre de 2017. Podeu consultar les bases del premi al web de l'Ajuntament de Torredembarra.

 

Publicat per Circ de la Cultura el divendres 28 de juliol de 2017 a les 0:00:00 h.