circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La música protagonitza les tardes de dilluns a les Biblioteques de Reus

Circdelacultura

dilluns 31 de juliol de 2017

Foto: www.fitoluri.cat

Les Biblioteques Municipals viuen des d'aquest dilluns i fins al 4 de setembre diferents recitals inclosos dins la programació estiuenca. La primera actuació és aquest dilluns 31 de juliol a les 20:00 h a la Biblioteca Central Xavier Amorós en el marc del cicle “Biblioteques amb DO”: Joan Artigas, acompanyat per Pau Domènech al clarinet, la flauta i el saxo, posarà música i veu a diferents poemes de Gabriel Ferrater, Pere Quart, Joan Salvat-Papasseit i Salvador Espriu. La resta de concerts es realitzaran a la Biblioteca Pere Anguera dins el programa “Biblioteca Chill Out amb els nostres músics”.

El cicle programat a la Biblioteca Pere Anguera proposa els següents concerts:

Dilluns 7 d'agost: Marc Cortadelles. “Caminando” és un viatge musical que va del jazz manouche al blues-rock passant pel funk, reggae, bossanova, pop... És el primer disc d'estudi del cantautor Marc Cortadelles gravat el 2016 a Reus amb músics de luxe i compost a Hendaia (País Basc) amb la inspiració del riu Bidasoa.

Dilluns 21 d'agost: Marta Garcia. Marta d'Ivori. Es defineix com “dels 90 i amant de les arts; influïda per tot el que m’envolta, autodidacta i sensible a tot allò que surt de l’ànima. Vaig decidir que la música seria el camí, intimista (però no tancat), per explicar històries i fabricar endorfines. M’agrada compartir-ho i solapar les persones dins de l’atmosfera que neix a l’escenari”.

Dilluns 28 d'agost: Lluís Capdevila presenta “Diàspora”. Concert de jazz a càrrec del pianista Lluís Capdevila, que presenta el seu àlbum de debut “Diàspora”. La música està inspirada en les vivències que el prioratí afincat a Reus ha tingut a la ciutat de Nova York durant 9 anys.

Dilluns 4 de setembre: Fito Luri presenta el treball “Planetes càlids”, que reuneix onze noves cançons en la seva versió física que es converteixen en dotze a l’edició digital, ja que s’hi afegeix una nova versió d’un dels seus clàssics: “Lluny”. Aquests nous temes ens parlen musicalment de la senzillesa i la calidesa, ens obsequien amb ambients suaus, amb matisos enriquidors, amb musicalitats exquisides… És un disc on la cançó té valor com a tal, en singular, com a petita però sincera obra creativa.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance