Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar

Música

El festival Jazzfest d'Altafulla combinarà la música amb vins del Priorat

dimarts 08 d'agost de 2017 Redacció

El cicle de concerts Altafujazz deixarà pas dimarts 8 d’agost al festival Jazzfest, que organitza el mateix col·lectiu OilJazz. L’organització d’Altafujazz ha programat un festival pels dies 8 i 9 d’agost amb músics de primer nivell. Dos concerts de dues formacions que estan de gira per Catalunya, i que han escollit la Pallissa de l’Era del Senyor com un dels seus escenaris.

El bateria català Xavi Reija presentarà el seu darrer treball, “Reflections”, dimarts 8 d’agost a partir de les 21h a l’exterior de la Pallissa de l’Era del Senyor. Reija oferirà un canvi d’estil i de registre, amb onze temes que volen transmetre els sentiments del compositor. 

Foto: www.altafujazz.

El dimecres dia 9, també a les 21h, el saxofonista Chris Cheek, el contrabaixista Putter Smith, i el bateria Guillem Arnedo posaran la música del Jazzfest, en aquest cas, a l’interior de la Pallissa. L’organització preveu una bona assistència de públic amb dues nits que combinarà la música i el maridatge amb vins del Priorat.

Publicat per Editorial el dimarts 08 d'agost de 2017 a les 19:16:54 h.