circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Santa Teca obre un espai de cultura contemporània a Tarragona

Circdelacultura

dimarts 5 de setembre de 2017

Santa Teca. Foto: Rafel L?pez Monn?

Tarragona, el món de cultura d'avantguarda i de la gastronomia està d'enhorabona.
Arriba a la ciutat una proposta d'aquelles que són carmel pel públic.

Santa Teca estrenarà un espai permanent de cultura contemporània a la Part Alta de Tarragona i serà un punt de trobada per a creadors, productors i entusiastes de la gastronomia i de la cultura i posarà a la seva disposició l’espai per realitzar-hi tot tipus d’activitat, des d’exposicions, a xerrades, concerts, tallers i micro-teatre. 

L’associació Santa Teca obrirà a mitjan setembre un espai de cultura contemporània estable a la Part Alta de Tarragona, a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (C/ Sant Llorenç, 20). L’estrena coincidirà amb la celebració de la tercera edició del Mercat de Territori Santa Teca en el marc de la Festa Major de Santa Tecla, i serà una oportunitat més per aprofundir en el vincle entre manifestacions culturals d’avantguarda i gastronomia de qualitat, proximitat i temporada.

La setena edició de Santa Teca manté l’esperit de les sis primeres edicions – la primera va ser l’any 2010 - però amb un canvi important d’ubicació respecte de les últimes. L’organització abandona un espai modernista emblemàtic – l’antic escorxador – per instal·lar-se definitivament al COAC on, durant les festes de Santa Tecla, l’associació vol mostrar a la ciutadania l’estil de programació que s’hi realitzarà al llarg de tot l’any. Les activitats coincidint amb el programa d’actes de Santa Tecla tindran lloc en cap de setmana, entre el divendres 15 i el dissabte 23 de setembre, amb cuiners, gastrònoms, artistes, enòlegs i músics de primer nivell que permetran gaudir de la música, l’art i la gastronomia de petit format. 

La primera botiga-degustació, al COAC
La seu del COAC també acollirà a partir del 15 de setembre una botiga de productes locals, ecològics, de temporada i de proximitat que promourà l’associació Santa Teca. Serà la primera botiga i espai de degustació de Tarragona i s’hi podran trobar productes que han format part dels mercats de territori dels últims anys, tant a Tarragona com a Escornalbou. L’espai combinarà per tant, l’activitat comercial i la cultural. Santa Teca al COAC Tarragona serà un punt de trobada per a creadors, productors i entusiastes de la gastronomia i de la cultura i posarà a la seva disposició l’espai per realitzar-hi tot tipus d’activitat, des d’exposicions, a xerrades, concerts, tallers i micro-teatre

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance