circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tallers de música moderna

Circdelacultura

dimarts 26 de setembre de 2017


El Conservatori de Música de la Diputació a Reus ofereix tres tallers de música moderna aquesta tardor, oberts a tothom. Aprendre a improvisar amb jazz o blues, interpretar un repertori diferent i estimulant, o familiaritzar-se amb l’acompanyament a un solista són alguns dels objectius d’aquests nous cursos.

El professor Lluís Capdevila, nascut a Falset i format a Nova York, impartirà els tallers, que tindran lloc els matins de dissabte, des del 7 d’octubre fins al 16 de desembre. Es tracta del Taller de piano modern adreçat a pianistes i cantants que vulguin acompanyar-se amb piano; el Taller d’improvisació moderna i el Taller de combo modern, que s’adrecen a instrumentistes i cantants de totes les edats. Per cada taller s’impartiran deu sessions d’una hora i mitja de durada cadascuna.

La matrícula ja és oberta i l’únic requisit per als interessats és que tinguin un mínim de coneixements musicals. La cloenda d’aquesta edició dels tallers de música moderna que ofereix el Conservatori de Música de la Diputació a Reus tindrà lloc el dia 21 de desembre amb un concert a l’Auditori Higini Anglès (C. Llovera, 15 de Reus).

Tota la informació sobre el preu de la matrícula, horaris i altres aspectes dels tallers es troba disponible al lloc web de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus: www.dipta.cat/cmreus. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance