circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Els Centres Cívics de Reus obren inscripcions amb més de 130 propostes

Circdelacultura

dilluns 8 de gener de 2018

La xarxa de Centres Cívics municipals obre aquest dilluns 8 de gener (i fins al 26 de gener) el termini d'inscripcions per a la programació febrer-maig de 2018. El calendari ofereix més de 130 cursos i tallers, dirigits a tothom, infants, adults i persones grans. La durada dels cursos, menys els monogràfics, serà de 15 sessions compreses entre el 5 de febrer i el 29 de maig. E l període d'inscripció romandrà obert mentre hi hagi places disponibles. La matrícula pot fer-se per internet a: http://centrescivics.reus.cat o presencialment a les consergeries dels centres cívics en horari de: 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h.

Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, afirma que «hem fet un esforç destacat per proposar-vos activitats obertes al conjunt de la família que reforcen el paper dels centres cívics com a espais plens d'activitat per a tothom».

Cursos i tallers

La nova programació planteja ofertes de diferents d’àmbits, com les arts escèniques i musicals, les arts plàstiques i manuals, l'entrenament mental i emocional, l'esport, els idiomes, la dansa, la gastronomia, la fotografia i creativitat digital, la gastronomia i la informàtica i les noves tecnologies. Activitats com la robòtica educativa, el teclat electrònic, el mindfulness, el iogalates, la gimnàstica hipopressiva, el running urbà, la cuina índia, amb algues i sense forn, els «retocs» d'imatges digitals, diferents nivells dels idiomes: anglès, francès, italià i alemany, entre altres propostes interessants per a tots els públics.

Tota la programació la pots trobar a http://centrescivics.reus.cat (podeu descarregar la programació de febrer-maig 2018 als fitxers adjunts a peu de pàgina). La butlleta informativa de la programació inclou un espai de participació ciutadana, on els ciutadans poden dir la seva proposta en relació als serveis i activitats dels centres cívics.

Altres formats

L'oferta de Centres Cívics es completa en altres formats, oberts a tothom:

• Exposicions: cada mes es podrà visitar una exposició diferent en cada Centre Cívic: exposicions fotogràfiques, pictòriques, mostres diverses...

• Tastets: activitats puntuals als diferents Centres Cívics, repartides entre el 23 de febrer i el 18 de maig.

• Itineraris i rutes guiades: visites guiades acompanyats de professionals de cada sector, on es descobriran diferents espais interessants de la ciutat. Aquest mes de gener es farà al Pavelló dels Distingits (Institut Pere Mata)

• Inspirar, conèixer i compartir: un espai de conversa i tertúlia dissenyat per aportar coneixements i recursos als participants d'una vida més plena.

• Dissabtes familiars: un espai lúdic i de relació entre mares, pares i fills al voltant de diverses activitats. Es proposen activitats com fer màscares per carnestoltes, mones, teatre, entre d'altres de ben variades.

• Punt de trobada. Quedem?: obert al públic de 8.00 h a 22.00 h

• Visites dels voltants del Centre Cívic Llevant : visites guiades a l'Arxiu de reus i a Mas Pintat per donar a conèixer els equipaments, els serveis que ofereixen i les persones que hi treballen.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance