circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Sergi López obre la programació del Convent de les Arts d'Alcover

Circdelacultura

dimarts 16 de gener de 2018

Destaquen les propostes vinculades a les residències artístiques del compositor Joan Vidal i el quartet Barcelona Clarinet Players amb Marco Mezquida i el darrer muntatge de la companyia de teatre Projecte Ingenu.

El Convent de les Arts d'Alcover ha presentat la programació estable hivern-primavera 2018 que tindrà lloc del 18 de febrer al 20 de maig amb un total de vuit propostes de diferents disciplines (teatre, música i petits i grans) dirigides a tots els públics. A més, es continua apostant per l’escola de l’espectador, el carnet del Convent i la promoció per a joves CA jove!.

Pel que fa al TEATRE comptarà amb tres propostes. La primera d'elles és la comèdia Nom Solum amb Sergi López, un dels plats forts que obrirà la temporada diumenge 18 de febrer a les 19h. Ens arriba una comèdia existencial amb un treball magnífic i en solitari de Sergi López. Desesperadament, un home sol es multiplica per respondre una pregunta: què està passant aquí? El seu destí és dubtar relativament de tot en absolut.

La segona de les propostes arriba de la mà de la companyia Projecte Ingenu amb Vaig ser pròsper o recordant la Tempesta, un projecte de creació que parteix del text shakesperià de La Tempesta, resident al Convent i amb segell KM.0. Podrem posar-nos a la pell de Pròsper, un polític vell, en els seus últims instants de vida, que recorda amb remordiments els actes de la seva vida. L’única opció de descans serà l’oblit. Es tracta d'una pre-estrena que tindrà lloc el proper diumenge 18 de març a les 19h.

I el darrer espectacle és Barbes de Balena, una proposta de teatre musical de la Cia. Els Pirates Teatre que va un recorregut per la vida de la doctora Dolors Aleu i Riera, la primera dona llicenciada en medicina a Catalunya i a l'estat espanyol; i sobre el paper de la dona avui en dia. L'obra es podrà veure diumenge 6 de maig a les 19h. 

La MÚSICA també serà un dels principal actiu de les propostes d’aquesta temporada. Els Barcelona Clarinet Players amb Joan Vidal a la percussió i Marco Mezquida al piano ens proposen set poemes visuals i sonors que conformen la suite Black Pool Suite, una estrena absoluta on les peces recreeen històries d'herois anònims que viuen realitats molt diferents (diumenge 25 de febrer a les 19h). Dos mesos després, dissabte 28 d'abril, arriba el gospel a capella de la formació d'Uganda Aba Taano amb les Veus de la Bella Àfrica Negra, a benefici de l'organització Música Para Salvar Vidas. Finalment, el 20 de maig a les 19h el duo amb segell vallenc d'Elena Gragera i Anton Cardó presenten El Gran Lied Romàntic Alemany.

Per altra banda, són dues les propostes per a PETITS I GRANS de la programació, la primera de les quals arriba amb l’espectacle CorroC de la Cia. Escarlata Circus, un important exercici "geocardioteatralcircense" en què a partir d'objectes aparentment inerts ens soprendrem com a infants, unint la imaginació i el coneixement, perquè l'art també és una forma de conèixer la ciència. Serà diumenge 11 de març en dues sessions, a les 17h i 19h i està recomanat a partir de 6 anys. La segona arribarà el 8 d'abril a les 11h del matí, amb l'espectacle Malebable de la Cia. Helena Lizari, un espectacle sensorial de moviment i un viatge a través de les sensacions recomanat entre 1 i 5 anys.

Escola de l’espectador
Cadascuna de les propostes escèniques es veurà complementada amb una activitat relacionada per al públic interessat en aprofundir en aspectes dels espectacles, com per exemple cursos de cant, col·loquis postfunció i taller de creació per als més petits.

Venda d’entrades
Els espectacles que conformen la programació hivern-primavera 2017 estan inclosos en diversos abonaments: Música, Teatre, Petits & Grans i General, el qual aglutina les vuit propostes.

Les entrades anticipades, que es posaran a la venda aquesta setmana, es podran adquirir a la Casa de Cultura - Ca Cosme d'Alcover i a través del web: www.conventarts.cat.  El mateix dia de la funció també es poden comprar a taquilla, des d'una hora abans de l'espectacle.
Per altra banda, les persones fins a 25 anys disposaran d’entrades per les propostes de teatre i música al preu de 5 euros amb la compra a taquilla. Aquesta iniciativa, el CA jove!, pretén facilitar l’accés als espectacles culturals als joves del territori.
 
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance