circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'actor Fermí Fernández serà el Rei Carnestoltes del Carnaval de Cambrils

Circdelacultura

dilluns 22 de gener de 2018

Detall de la imatge del cartell

El 9 de febrer l’humorista prendrà possessió del càrrec a la Sala de Plens de l’Ajuntament acompanyat de diferents personatges cambrilencs
 El recorregut de la rua de dissabte s’ha modificat per les obres del pont de la riera d’Alforja
 
L’actor Fermí Fernández serà el Rei Carnestoltes del Carnaval de Cambrils que convidarà a tota la ciutadania a gaudir de la disbauxa i la transgressió carnavalesca. L’actuació de l’humorista tarragoní, conegut per la seva participació a programes com Crackòvia i Polònia, serà la principal novetat del programa d’actes, organitzat per l’Associació Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils.
 
Fermí Fernández prendrà possessió del càrrec el divendres 9 de febrer a les 19:30 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils. L’espectacle repassarà l’actualitat local en clau satírica en el marc d’un particular Ple Municipal que també comptarà amb diversos personatges cambrilencs encarnats per membres de la NAC i la projecció de diversos vídeos.
 
Aquesta nova proposta de la NAC ja s’està promocionant amb aquest vídeo per les xarxes socials i suposa un canvi de format de l’arribada del Carnestoltes, que en els últims dos anys havia consistit en la celebració d’un Ple amb imitacions de l’alcaldessa i els regidors i regidores del consistori.
 
L'endemà dissabte 10 de febrer a les 18 hores se celebrarà la rua de carnaval amb un recorregut modificat per les obres del pont de la riera d’Alforja.
 
Enguany la rua començarà des de la plaça de l’Ajuntament, en comptes de sortir des del passeig Albert, i seguirà per l’avinguda Països Catalans, la plaça Creu de la Missió, la Rambla Jaume I, la rotonda club Nàutic, el carrer Consolat de Mar, el Passeig Miramar i el carrer Robert Gerhard per acabar al carrer Tramuntana (pàrquing de l’Ateneu Juvenil).
 

La festa continuarà a l’Ateneu Juvenil, on a les 21 hores hi haurà espectacle infantil i a les 23 hores el concert de carnaval amb Dj Xesco.
 
El diumenge dia 11 de febrer a les 12:30 hores a la plaça del Pòsit hi haurà el carnaval infantil. Les inscripcions començaran a les 12 hores i com sempre hi haurà premis per a les millors disfresses.
 
L’últim acte serà l’enterrament de la sardina, que es portarà a terme el dimarts 13 de febrer a la plaça de la Vila. A les 19:30 hores hi haurà la Vetlla del Rei Carnestoltes i a les 20 hores, l’Enterrament de la Sardina. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance