circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El cicle de música jazz Altafujazz celebra el 7è aniversari

Circdelacultura

divendres 2 de febrer de 2018

Aquest dissabte 3 de febrer, el cicle de música jazz “Altafujazz” celebrarà el 7è aniversari. Ho farà, com no podia ser d’una altra manera, amb un concert que, en aquest cas, anirà a càrrec de David Mengual Slow Quartet i Carme Canela, a les 20:30h a la Pallissa de l’Era del Senyor.
Consulta aquí tota l'agenda cultural d'Altafulla. 
 
El compositor i contrabaixista ja va ser-hi ara fa quatre anys i no va deixar ningú indiferent. Ara hi torna fent una passa més enllà amb el seu nou projecte “Extraña alegría de vivir”, una nova aposta centrada en el poemari de l’italià Sandro Penna i en alguns dels versos del reconegut poeta català Màrius Sampere. Aquesta inquietud i creativitat de David Mengual arribarà al públic de la veu de la gran vocalista Carme Canela. L’amor, el dolor i la mort s’entrellaçaran aquest dissabte a partir de dos quarts de 9 del vespre a la Pallissa de l’Era del Senyor. El responsable i programador del cicle, Toni Pla, ha reconegut esperar “amb moltes ganes” una actuació que es preveu “excel·lent”.
 
ALTAFUJAZZ  és un cicle musical permanent de Jazz a Altafulla. Neix el 5 de febrer del 2011 com a medi natural de presentar de forma “Artesanal” diferents estils de música relacionada amb el llenguatge del Jazz. L’art com a forma d’expressió i la permanència del cicle durant cada primer dissabte de mes a dos quarts de nou del vespre a La Pallisa de l’Era del Senyor d’Altafulla, ha fet que la confiança del públic sigui notable. Els diferents estils expressats per diferents músics de diferents indrets i cultures ha propiciat una varietat de sons i melodies que han fet gaudir d’uns moments senzills i naturals en un indret amb molt bona acústica i aroma.
 
Cal destacar la presència de músics com Josep Maria Doménech, Joan Rion, Salvador Teixidó, Leo Tejedor, Susi Castellet, Sabina Wit, Gaby Ardebol , Gill Kiffen, Toni Pla, Ariel Vigo, Marcos Serrano, Paco Xurado, Toni Pagès, Albert Carbonell, Oriol Roca, Bronislaw; Xavier Díaz, Ivan Sáenz, entre d’altres. Aquests han presentat les seves formacions de trio, duo, quartet anomenades  “SAÜN”, “CORNELIUS TRIO”, “THE BLOW TRIO”, “FOC EN ALÇADA”, “SZALANSKI TRIO”, GABY ARDEBOL TRIO” i “ARIEL VIGO TRIO”. Cadascun d’ells ha desenvolupat diferents formes d’expressió del pensament en viu i en directe participant i fent participar el públic assistent. Les formes d’expressió s’han traduït en noves melodies fruit de les improvisacions. ALTAFUJAZZ és un projecte que ofereix l’oportunitat d’expressar un pensament i gaudir de la seva interpretació de forma artesanal i natural.
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance