circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La comparsa Aerodance guanya la Disfressa d'Or de TGN amb l'espectacle 'Rei d'un bosc hivernal'

Guillem Roqué

divendres 9 de febrer de 2018

La comparsa Aerodance, guanyadora de la Disfressa d'Or 2018. Foto: Guillem Roqué

Un bosc d’arbres sense fulles, un rei d’aspecte bestial amb una immensa cornamenta i un seguici de nimfes del bosc es van apoderar de l’escenari. Amb aquesta espectacular posada en escena, l’Escola de dansa i comparsa Aerodance va alçar-se com la gran triomfadora de la nit. El segon premi de la nit va ser per la Ballaruga i la seva disfressa inspirada en la reina Cleòpatra. El certamen, que enguany celebrava la seva quarta edició a la Tarraco Arena Plaça, va aplegar 18 comparses que van demostrar perquè en poc temps la Disfressa d’Or s’ha convertit en un dels actes més atractius del Carnaval tarragoní.

Els guanyadors de l’anterior edició i que no entraven a concurs, CromaticFusion, van ser els encarregats de començar a caldejar l’ambient i de donar pas al Rei Carnesoltes, de Sinhus Sport, i la Concubina, de Colours Fantasy.

Les 17 comparses que competien van condensar el resultat de mesos de preparació i de sacrificada dedicació en un intens espectacle de 2 minuts i mig. L’objectiu sobre l’escenari era ben clar: embadalir al públic i guanyar-se el favor del jurat tot lluint les gales més imaginatives i elaborades. Però en aquest certament tots els detalls compten: decorats, coreografia, música i llum s’alien amb la disbauxa carnavalesca per crear un espectacle d’allò més complet.

Algunes de les propostes que es van encarregar de deixar el llistó ben alta van ser “El despertar de la Serp” de la comparsa Platinum, “L’Atlàntida” dels Amics de la Part Alta o la “Reina de l’hivern” de Nou Ritme.

L’encarregat de dirigir la cerimònia va ser el cantant del grup ebrenc Pepet i Marieta, Josep Bordes. El músic no es va oblidar de l’esperit satíric del Carnaval i va arrencar aplaudiments del públic quan va criticar la inacció dels polítics a l’hora de fomentar el comerç local o quan va posar en dubte la viabilitat del Jocs del Mediterrani. El entrepans del Boada, el nou Mercat, el pàrquing de Jaume I i la qualitat del aire tarragoní també van fer acte de presència gràcies al presentador.

Totes les comparses que van participar en l’acte, enumerades per ordre de sortida, van ser: CromaticFusion, AVV L’Albada, Tàrraco de luxe, Spectrum, Disc 45, Estudi Dansa Montserrat, AVV Residencial Palau – Torres Jordi, Platinum, Amics de la Part Alta, Fotem-li canya, La Unió, Carmelitas, La Ballaruga, Cayo Largo, Petada, Som i Serem, Aerodance i Nou Ritme.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance