circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Sergi López porta l'exitosa comèdia Non Solum a Alcover

Circdelacultura

dimarts 13 de febrer de 2018

Sergi López, conegut per la seva carrera cinematogràfica que inclou pel·lícules com El Laberinto del Fauno o Harry, un ami qui vous veut du bien, surt de la gran pantalla i porta a Alcover Non Solum, un monòleg escrit i concebut a partir de la improvisació, juntament amb Jorge Picó. Aquesta proposta teatral, que tindrà lloc diumenge 18 de febrer a les 19h, obrirà la temporada estable primavera-hivern 2018 del Convent de les Arts d'Alcover.
 
Un punt de partida senzill: agafar el públic de la mà i portar-lo per territoris molt diferents, fer-lo riure, jugar amb les situacions. A partir d'aquí, un autèntic ball de personatges, més de 70!, perquè si bé Sergi López és un home sol, exprimeix al màxim la seva versatilitat com a actor per obsequiar-nos amb un repertori insòlit d'identitats.

Des de la seva estrena l'any 2009, Non Solum arriba a les 330 funcions després de fer temporada a Barcelona en vàries ocasions i també a París i haver estat representada pels Països Catalans, França, Bèlgica, Suïssa i llatinoamèrica. El text, traduït al castellà i francès, recull el Premi Max 2009 al millor text escrit en català, i entre altres guardons rep aquest mateix any el premi Fotogramas de Plata al millor actor de teatre. L'any 2010 se li otorga el premi a millor actor en la VI edició del Premi Internacional de Literatura, Cinematografia, Música i Arts Escèniques.

Es tracta d'una comèdia existencial. Desesperadament, un home sol es multiplica per respondre una pregunta: què està passant aquí? I mentre nosaltres riem, a un d’ells li agafa per riure de res. Un altre canta una cançó. Un altre ens explica la seva primera vegada amb un extraterrestre. La resta s’enfaden a l'adonar-se que tots són un mateix. Viatgen junts amb una dona adormida dins d’una caixeta. Camí del paradís on sembla que totes les preguntes tenen resposta i el dolor existeix només una miqueta. En el seu trajecte l’acompanya algun bolero, una caixa de fusta i unes ulleres de plàstic que semblen de mentida. El seu destí és dubtar relativament de tot en absolut. Què passa? No s'ho creuen?

Escola de l'espectador
 
El mateix diumenge 18 de febrer al finalitzar l'espectacle, es celebrarà un col·loqui postfunció amb l'actor Sergi López per comentar amb ell diversos continguts de l’espectacle, del treball d’actor, la seva experiència en el món del teatre, la televisió i el cinema, així com de diversos aspectes de la cultura.
 
Les entrades per l'espectacle es poden adquirir a 15€ (12€ amb el carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover o el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. La proposta es troba inclosa en els abonaments Teatre i General.

Consulta aquí tota la programació del Convent de les Arts d'Alcover
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance