circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Principal de Valls enceta la programació familiar amb Comediant

Circdelacultura

dimecres 28 de febrer de 2018

L’espectacle és el primer de l’abonament familiar adquirible fins al mateix dissabte
 La temporada de tardor dels Teatres de Valls adreçada als públics familiars dona aquest cap de setmana el tret de sortida amb l’espectacle de la Companyia Kicirke, que tindrà lloc dissabte 3 de març a les 6 de la tarda al Teatre Principal. Recomanat per a canalla des dels 4 anys, s’inclou en l’abonament familiar que es podrà adquirir fins al mateix dissabte a les taquilles.  Els espectadors poden gaudir de tres tardes familiars per 10 €, si es compta amb el carnet Amics dels Teatres, que es pot obtenir gratuïtament a la mateixa taquilla.
 
Comediant és un espectacle que combina la comèdia i el circ, amb la suma de l’espontaneïtat del carrer i el gest còmic del pallasso. Es tracta d’un divertit joc a través de la música i del circ, amb malabars amb barret, equilibris amb cadires, maletes i copes. Gràcies a aquests objectes, el protagonista crea situacions molt divertides i entranyables on l’espectador participa des del primer moment.  L’espectacle presenta una estètica clàssica i elegant i una posada en escena molt actual.

La Companyia Kicirke es forma el 2014 sota la direcció de Kike Sebastian. Sebastian és un comediant que juga amb el circ i la música, recorre places, carrers i teatres, de petits pobles i grans ciutats. L'any 1993 començà la seva trajectòria artística en un projecte social anomenat "Escoles Populars de Núsica" al seu barri de Gamonal. Allà va descobrir el seu amor per la música i anys mes tard la seva passió i professió centrada en les arts escèniques.

Encara que la seva formació es pot definir com autodidacta, basant-la en la investigació amb objectes i el seu afany per mostrar un altre circ, ha rebut multitud de cursos en diferents tècniques de circ i teatrals. Així s'ha format en malabars, acrobàcies, equilibris, acroportes, tècniques de pallasso, teatrals, commedia dell'arte, slapstick, màscares... Ha col·laborat amb l'ONG Pallassos sense Fronteres, amb qui ha recorregut diferents camps de refugiats tant al Líban com a Kosovo.
Quique Sebastian ha acumulat una considerable trajectòria de dotze anys amb la companyia Els Kikolas, grup que formava al costat de Quique Méndez i amb el qual havia recorregut festivals i programacions culturals per tota la península i alguns enclavaments internacionals com Argentina, Portugal, Itàlia i França, realitzant unes mil funcions.
 
Abonaments i entrades
Les entrades soltes, a 5 € amb el Carnet Amics dels Teatres i a 7 sense aquest, també es venen a través del web ticketea.com les 24 hores, per telèfon a través del 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal, al carrer Jaume Huguet de Valls. La venda telefònica funciona de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 15 h. Les taquilles del Principal realitzen l'horari habitual de temporada dimecres a la tarda de 18 a 21 h, i divendres al matí de 12 a 13.30 h. Aquí també es pot adquirir l’abonament familiar, que inclou el muntatge d’aquest dissabte de Kike Sebastian; el grup 2PrincesesBarbudes amb el concert Sempre de vacances, d’Helena Cases i Marc Marcé dissabter 12 de maig; i el musical Ai rateta, rateta d’El Replà Teatre dissabte 26 de maig.   Aquest mateix dissabte també es podran adquirir a les taquilles abonaments i entrades soltes des d’una hora abans de la funció, és a dir, a partir de les 17 h. Aquest espectacle forma part de la gestió artística coparticipada amb les indústries culturals locals, concretament en aquest cas amb Passabarret.
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance