circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tarragona se suma a la moda dels mercats de segona mà

Circdelacultura

4 de març de 2018

Tarragona se suma a la moda dels Second Hand Markets (mercats de segona mà) amb la celebració de la Fira de Santa Rita el proper dissabte 17 de març, a l’espai de l’associació Santa Teca, al número 20-22 del C/ Sant Llorenç.

Amb aquest projecte es pretén incentivar la participació ciutadana en activitats relacionades amb el consum responsable i de reciclatge dels objectes. Sota el lema ‘Tot allò que no vols, algú ho aprofita’ la Fira té com a principal objectiu crear un espai de compra-venda-intercanvi de béns amb la finalitat de reduir els residus i fomentar la reutilització.

L’activitat es durà a terme entre les 11 i les 18 hores, i comptarà amb el suport del Club del Vinil de Tarragona que s’encarregarà d’amenitzar la jornada amb la música dels seus discjòqueis locals. A més, Santa Teca, coorganitzadora de l’esdeveniment, oferirà dinars a preus populars a tots els assistents.

L’esdeveniment estarà obert a tot el públic i hi podran participar totes aquelles persones que, sent o no venedors professionals, lloguin un espai per a poder vendre o intercanviar els seus objectes. Les parades seran de 2 metres quadrats i tenen un preu de 15 euros. Les persones interessades han d’enviar un email prèviament a firadesantarita@gmail.com per poder fer la reserva.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance