circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Música i visita teatralitzada al Museu Pau Casals

Circdelacultura

dimarts 20 de març de 2018

Arriba Setmana Santa i el Museu Pau Casals continua amb la seva programació d’activitats per a petits i grans.

Després de la seva estrena ara fa justament un any, aquesta Setmana Santa el Museu Pau Casals torna a programar l’activitat “Mar de Sons i Vi, una experiència per als sentits!”. L’activitat, que comença amb la visita guiada al museu i acaba al jardí de la Vil·la Casals fent un tast de vins DO Penedès dels cellers Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura tot escoltant una petita audició de violoncel, té com a objectiu el maridatge entre el vi del territori, la música del violoncel, instrument icona del músic català i l’encant i la història de la Vil·la Casals, situada a primera línia de mar. L’activitat tindrà lloc el proper diumenge dia 25 de març a les 12h del migdia, dura 1 hora i 45 minuts i té un cost de 10€ els adults i 8€ els nens a partir de 8 anys (amb tast de most enlloc de vi).

Així mateix, el següent diumenge dia 1 d’abril, l’activitat proposada és la visita teatralitzada al Museu Pau Casals on, acompanyats de la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, i del Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, petits i grans podran descobrir les històries i anècdotes més curioses de les estades de Pau Casals a la seva casa d’estiueig. L’activitat, que està pensada per a tots els públics tindrà lloc a les 12h del migdia i té un cost de 8€ els adults i 5€ els nens a partir de 8 anys.

Cal de tenir en compte que per ambdues activitats les places són limitades i que s’ha de fer reserva prèvia trucant al museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

Dues propostes doncs, per aprofitar aquests dies que seran festius per a molts i que permetran gaudir i conèixer més a fons la vida de Pau Casals i una de les cases icòniques de Catalunya, on el músic va passar llargues temporades i que encara avui dia és un dels espais amb més encant de la costa daurada. A més a més de les activitats, el Museu Pau Casals estarà obert durant tota la Setmana Santa, de dimarts a diumenge, oferint la possibilitat de visitar-lo de manera lliure.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance