circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Montblanc estrena la Vermutada Popular

Circdelacultura

dimarts 3 d'abril de 2018

El cap de setmana de la Setmana Santa, la Vermutada Popular i Musical va estrenar #Safrània365, la nova programació de petits esdeveniments al voltant de la gastronomia i els productes de proximitat que organitza l'Ajuntament de Montblanc.

A la plaça de l'antic celler modernista, davant de l'Oficina de Turisme, es van instal·lar quatre estands on es van repartir més de 2.000 degustacions de vermut durant els dos dies. La Cooperativa Vinícola de Sarral, el Museu del Vermut de Reus, On the Rocks de Vimbodí i Vermouth Padró & Co de Bràfim es van mostrar molt satisfets amb la iniciativa, tant per l'organització com per la gran afluència de públic. També van tenir una magnífica acollida els productes de la cansaladeria de Ca la Cova de Vimbodí, que junt amb unes bosses de patates personalitzades sobre l'esdeveniment van complementar el vermut.

Dissabte, malgrat ser un dia ventós, es va omplir de gent la plaça davant la Catedral del Vi de Montblanc que van gaudir de la música dels DJ's Ponent Roots. El diumenge, ja sense vent, hi va haver l'actuació de la cantautora Meritxell Gené, qui presentà el seu àlbum Branques i posteriorment el DJ montblanquí Alexandre Bonanit.

La primera activitat de #Safrània365 s'ha organitzat en col·laboració amb La Conca 5.1 que ja s'havia encarregat de coordinar les vermutades de 2016 i 2017. S'ha comprovat l'encert d'haver triat aquestes dates aprofitant la intensa afluència de visitants a Montblanc durant la Setmana Santa. A partir d'ara s'aniran concretant noves propostes que aniran vertebrant la programació de #Safrània365 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance