circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Riudoms obre al públic la casa pairal de Gaudí

Circdelacultura

dilluns 16 d'abril de 2018

L’Ajuntament de Riudoms i la Fundació Antoni Gaudí organitzen visites guiades a la casa pairal d’Antoni Gaudí a partir del 22 d’abril fins a finals d’agost. A més, l’ajuntament obrirà als visitants un segon espai turístic: l’espai històric-cultural de la «Cisterna Vella». Els dos atractius turístics obriran les seves portes tots els caps de setmana dels mesos d’abril, maig, juny, juliol i agost, en dissabte o en diumenge.

Les visites a ambdós equipaments s’inicien aquest diumenge 22 d’abril i, a més a més, es podran visitar els dies 6, 13, 20 i 27 de maig; els dies 3, 10, 17 i 24 de juny; l’1, 8, 15, 22 i 29 de juliol; i 5, 11, 12, 19 i 26 d’agost. La casa de la família Gaudí es podrà visitar a les 11, 12 o 13 hores amb un guia professional que explicarà als visitants els orígens de l'arquitecte Antoni Gaudí i la seva relació amb Riudoms i la influència d’aquesta en la seva vida i obra. El preu per persona és de 5 euros i els grups a partir de 10 persones, el preu és de 3 euros per persona. Els grups de persones interessades en gaudir d’aquesta visita guiada fora dels dies o horaris establerts poden reservar trucant al telèfon 977 850 350 o escrivint un correu electrònic afundacio.gaudi@riudoms.cat.

Les visites a l’espai “La Cisterna Vella” són gratuïtes, tenen una durada d’una hora i es poden fer a les 11, 12 i 13 hores. L’experiència permet conèixer la història d'un espai sota terra construït en dues èpoques diferents: la cisterna que data de finals del segle XVII i el refugi, excavat durant la Guerra Civil (1936-1939). Als visitants podran caminar, respirar i sentir les mateixes sensacions que les persones que fugien dels bombardeigs de l'aviació feixista amagant-se a la cisterna i a les diferents galeries d'accés excavades durant la guerra civil. Aquestes visites a la “Cisterna Vella” tampoc no requereixen reserva prèvia, excepte en el cas dels grups que vulguin fer la visita fora de les dates concertades. L’adreça de contacte és ajuntament@riudoms.cat i el telèfon, el 977 850 350.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance