circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Sala Àmbits acull l'exposició RESET amb una mostra col·lectiva d'artistes de la Província de Tarragona

De l’1 al 23 d’octubre, la Sala Àmbits del Centre Cultural acollirà l’exposició RESET-Estratègies per reformular la trajectòria de l’artista. RESET és un Exposició organitzada per l'Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, l’Aula d’Art de la URV i el Teler de Llum amb col·laboració amb el Museu d’Història de Cambrils i l'Antena del Coneixement de la URV. La mostra està comissariada pels estudiants del curs de Comissariat de la URV Magda Guillén, Màrius Domingo, Pau López, Elena Martí, Jaume Vidal i Eva Jolis, amb la tutoria de Cèlia del Diego. Els artistes participants són Àlvar Calvet, Alba Sotorra, Alfred Porres, Patrícia Carles, Josep Cerdà, Lídia Porcar, Rufino Mesa, Ester Ferrando, David Curto i Mariona Moncunill.

Estudiants del curs de comissariat de la URV (aula d'Art) reformulen el concepte de RESET (el fet de tornar a començar) a partir del comissariat d’una mostra col·lectiva d'artistes actuals de la Província de Tarragona. Es tracta d'una exposició en evolució que va començar el passat juliol a la Galeria silvestre de Tarragona, on es van realitzar dues taules de debat sobre la crisi del món de l'art i la crisi de la professió de l'artista que es podran consultar durant l'exposició de Cambrils. Els deu artistes participants en aquest projecte col·lectiu han aportat peces que aniran evolucionant durant la tesi, ara és el torn de Cambrils, tot un repte pels artistes i pels comissaris novells. Podem trobar videoinstal·lacions, instal·lacions sonores i diverses intervencions a l'espai expositiu on cada artista aporta el seu punt de vista de RESET.

Amb tot l'equip de RESET i altres col·laboradors també s'està preparant un fanzine imprès per deixar constància de RESET que, en breu, us informarem de l'acte de presentació.

Inauguració i horaris

La inauguració de l’exposició tindrà lloc demà dijous, a les 20 hores, a la Sala Àmbits del Centre Cultural (C/ Sant Plàcid, núm. 18-20).
L’exposició serà de l'1 al 23 d'octubre de 2015 amb entrada lliure. 

  • Sala Àmbits

    C/ Sant Plàcid

    Cambrils

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa
  • Horari

    Horari: de 15 a 22h. Dissabtes, diumenges i festius tancat. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance