circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

'Una vida pel Teatre'. Homenatge a Mercè Anglès

Una emotiva vetllada perquè puguem recordar i retre homenatge a Mercè Anglès, dona de teatre en el més ampli sentit. La mort, ara fa una mica més d'un any, el 13 d'agost de 2014, de l'actriu Mercè Anglès ens va deixar a tots glaçats. Ara, la ciutat de Tarragona li ret homenatge en un acte que vol ser, alhora, repàs a la seva trajectòria i que alhora serveixi per lliurar a la seva família la distinció de Filla Predilecta de la ciutat de Tarragona, a títol pòstum.

Mercè Anglès va iniciar la seva trajectòria teatral a la nostra ciutat, a la desapareguda Escola Municipal d'Art Dramàtic Josep Yxart, i la va completar, entre altres llocs, a París i a Santedera (Itàlia), amb professors com Jacques Lecoq i Jerzy Grotowski. A Tarragona va participar en la major part d'iniciatives teatrals dels anys vuitanta, com les companyies de l'EMAD, La Moderna, Trono Villegas o Teatre Instantani. A partir de 1991 comença la seva trajectòria barcelonina, que la durà primer (1993) a obrir la sala alternativa Artenbrut. Més tard (2002), junt amb Anna Güell, fundaria la companyia Q-Ars Teatre.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance