circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Caminades i pedalades populars

Amb aquestes activitats el municipi celebrarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, sota el lema “Tria. Canvia. Combina.” En el marc de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, prevista a Catalunya de l’11 al 18 d’octubre, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat diverses activitats, amb la col·laboració de l’Escola Mestral, la Penya Ciclista de l’Hospitalet de l’Infant, el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs i el Centre Excursionista Serres del Mestral. En concret, dues caminades i dues pedalades populars.

Aquestes activitats es duran a terme al llarg d’aquest cap de setmana, als nuclis de l’Hospitalet de l’Infant i Vandellòs:

A l’Hospitalet de l’Infant, el dissabte 17 d’octubre, tindrà lloc la “caminada cultural”, una visita guiada per diverses restes de la Guerra Civil al Coll de Balaguer que anirà a càrrec del Grup de Recerca i Investigació d’Espais de la Guerra Civil (GRIEGC). L’hora de sortida de l’autobús serà les 10 hores, davant el Centre Cultural Infant Pere.

A a les 17 hores, el consistori ha programat una pedalada popular, que començarà i acabarà davant la Casa de la Vila, on en acabar s’oferirà un berenar als participants. Amb aquesta pedalada s’estrenarà oficialment la xarxa de carril bici recentment habilitada per l’Ajuntament amb la finalitat, de fomentar, igualment, una mobilitat més sostenible i segura.

A Vandellòs, el diumenge 18 d’octubre, tothom està convidat a prendre part en una pedalada i una caminada populars, que arrencaran a les 17 hores a la Plaça Drs. Gil-Vernet. En finalitzar aquestes activitats, també s’obsequiarà els participants amb un berenar.

Els objectius principals d’aquestes activitats, organitzades enguany sota el lema europeu “Tria. Canvia. Combina”, és impulsar l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics; potenciar un retrobament de la ciutadania amb el municipi, la seva gent i el seu patrimoni cultural, en un entorn saludable i relaxat; i reflexionar sobre com afecta a la nostra salut l’ús excessiu del transport motoritzat, entre d’altres.

  • Centre Cultural Infant Pere (l'Hospitalet)

    Carrer Ramon Berenguer IV, 2

    Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance