circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

PENSEM I DECIDIM ENTRE TOTES I TOTS ELS NOSTRES ESPAIS

El pròxim diumenge 18 d'octubre s'inicia la primera de les etapes de l'acció  de participació ciutadana organitzada per l'associació Barri Antic de Valls, sota el títol “Pensem i decidim entre totes i tots els nostres espais”.

A les 10:30h del matí d'aquest diumenge es convida a totes les persones que tinguin interès i vulguin participar en aquesta activitat, que ens ha d'ajudar a pensar com poden ser els  espais que habitem, a trobar-nos davant la Biblioteca Carles Cardó per tot seguit fer una ruta pel centre històric, que ens servirà per fer una primera llista d'urgències socials i arquitectòniques del barri,  amb final previst a les 12h del migdia a les obres de l'aparcament proposat per l'Ajuntament al voltant del carrer Mossos d'Esquadra.

Arribats aquí, la comissió organitzadora de l'activitat, farà una breu explicació recordatori de la primera experiència de participació ciutadana que es va realitza al barri, iniciada l'any 2006 i que va acabar amb l'acord per part d'Ajuntament  i veïns per a la construcció d'un centre cívic. Acord ara posposat i sense data d'inici, pel que s'ha decidit la construcció d'un aparcament provisional mentre no comencin les obres d'edificació del que haurà de ser el Centre Cívic del Barri Antic. Un Centre Cívic que ara es veu obligat a compartir dependències amb la Biblioteca Carles Cardó.

Tot seguit ens desplaçarem a la Plaça del Blat, si el temps ho permet o al Centre de Lectura en cas de pluja, per iniciar la primera etapa de l'acció participativa, acompanyada d'un vermut, que pretén, entre habitants del barri i tothom qui s'hi vulgui sumar,  pensar  com poden  ser els nostres espais, els llocs comuns que habitem.

La següent etapa d'aquesta acció participativa es durà a terme el dia 31 d'octubre coincidint amb la Castanyada que l'Associació del Barri Antic organitzarà a la Cooperativa Agrícola de la Plaça del Carme.

Qui vulgui tenir més informació sobre les activitats de l'associació s'hi pot posar en contacte enviant un correu a l' adreça electrònica associaciobarriantic@gmail.com

  • Biblioteca Carles Cardó

    C/ de Sant Pere, 2

    Valls

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance