circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Viquimarató sobre llengua i literatura

www.tarragona.cat

La Viquimarató nit digital és una activitat organitzada anualment per Amical Wikimedia i la Direcció General de Política Lingüística, DGPL, de la Generalitat de Catalunya, on diversos voluntaris realitzaran una Viquimarató amb l'objectiu d'ampliar amb referències fiables els articles sobre la llengua catalana a la Viquipèdia. Al mateix temps, la Viquimarató servirà d'introducció a la Viquipèdia per aquells assistents que encara no estiguin avesats amb el seu funcionament.

A Barcelona, la Viquimarató se centrarà en la llengua occitana per enriquir els articles que hi fan referència, tant la Viquipèdia catalana com a la versió en occità. S'hi treballaran articles, en occità i català, sobre legislació i dinamització de l'occità i també d'institucions occitanes. Hi col·laborarà el Centre d'Agermanament Occitano-Català (CAOC) de Barcelona i la publicació digital Jornalet. A Tarragona, l'acte s'organitza amb el Port de Tarragona i amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, la Biblioteca Pública de Tarragona, l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona i el Centre de Formació d'Adults Josepa Massanés i Dalmau. L'objectiu de la Viquimarató és adaptar articles de qualitat sobre el català a diverses versions de la Viquipèdia de les principals llengües del món, i completar i millorar articles de la Viquipèdia en català sobre sociolingüística, dialectologia, toponímia i onomàstica de l'àrea de del Camp de Tarragona.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance