circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

‘El Carrocontes del Setge'

El Setge de Cambrils del 15 de desembre de 1640, emmarcat històricament en la Guerra dels Segadors, és, sens dubte, la pàgina més brillant i gloriosa de la història local; però també la més tràgica i dolorosa.

Seguint la iniciativa que es va començar anys enrere amb l’objectiu d’apropar la història de Cambrils i “El Setge de 1640” als més joves, des del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils oferim un nou espectacle realitzat per la companyia  Traüt, cia. que explica de manera amena aquest fet històric.

Aquest any l’espectacle serà “El Carrocontes del Setge”, on una colla de comediants van de poble en poble explicant contes, llegendes i cançons. Porta un carro ple de màscares, titelles, instruments musicals i moltes sorpreses que utilitzen per representar les seves històries. Quan arriben a Cambrils, expliquen “la història del Setge de 1640”, i el carro es transforma en un petit teatret.

Les actuacions tindran lloc de l’1 al 4 de desembre, dates properes a la celebració de la diada, que aquest any es commemorarà el 13 de desembre a les 12 hores a la plaça del Setge i comptarà amb la participació del Sr. Josep Lluís Carod-Rovira, director de la Càtedra sobre Diversitat Social de la Universitat Pompeu Fabra. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance