circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

"Vindran temps millors"

www.reus.cat

En la nova edició del Documental del Mes el Centre d'Art Cal Massó projecta l'audiovisual "Vindran temps millors" de Phie Ambo.

SINOPSI 

Niels Stockholm és un granger de 79 anys que es dedica a l'agricultura biodinàmica. Treballa la terra amb la seva dona Rita al nord de Copenhaguen. La seva filosofia vital es basa en la idea que l'home i la terra estan connectats amb l'univers i, per això, cultiva els seus aliments en estricta sincronia amb el calendari lunar, per aconseguir la màxima harmonia amb el cosmos. Els aliments de la seva granja, frescos i d'una qualitat excepcional, es poden consumir en els millors restaurants del món. No obstant això, en Niels ha d'enfrontar-se a diversos problemes que pertorben el seu dia a dia. La seva granja s'ha d'adaptar a les normatives i regulacions d'unes autoritats que són indiferents als seus principis biodinàmics. Però el  maldecap  més gran és sentir que la seva vida s'acosta al final i que no té cap successor que pugui seguir el seu somni.

DIRECTOR

Phie Ambo es va graduar com a cineasta documental a la National Film School of Denmark l'any 2003. Les seves pel?lícules tracten una gran diversitat de temes, que fan que sigui molt popular en el circuit de festivals. El 2001 va guanyar el prestigiós premi Joris Ivens a l'IDFA amb Family (2001). És cofundadora de la productora Danish Documentary Production. Actualment, està treballant en la pel?lícula Ripples on the Shore, que tanca la trilogia sobre ciència i existència humana que va començar amb Mechanical Love (2007) i Free the Mind (2012).

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance