circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Ruta de tapes

La ruta de tapes de la Canonja ja s'ha fet un lloc dins del calendari gastronòmic del Camp de Tarragona. Amb aquesta tercera edició, el “Des-TAPA la Canonja” es consolida com un esdeveniment culinari de referència a les nostres comarques.

Enguany hi participen onze establiments del poble. Restaurants, bars i geladeries ens tornaran a oferir, durant dos caps de setmana, concretament els dies 8, 9 i 10 i 15, 16 i 17 d'abril, tapa i beguda per 2 euros. Cal dir que, a més a més, la ruta de tapes coincidirà amb altres esdeveniments culturals i festius que se celebraran a la Canonja, com són el Festival de Màgia Impossible i la Festa de la Municipalitat del dia 15 d'abril. “Ens agrada que el Des-TAPA coincideixi amb altres actes perquè és una manera de sumar i són dies que hi ha molta gent del poble i de fora que volen gaudir dels nostres espectacles i de la nostra oferta gastronòmica”, comenta el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Canonja, Francesc Roca.

Les propostes que s'ofereixen són: esponjós de bacallà, mil fulles de filet, gamba primavera, pizza bianca, xurros amb xocolata, arròs melós amb tel de mar i escuma de all i oli, torrada de l'horta marina, torrada de pollastre amb perles de taronja, delícia Can Chato a les fines herbes, kro-ixent l'Antídot i sabors Raval. “El nivell dels establiments adherits en aquesta edició és altíssim i es nota que han treballat de debò per oferir-nos la seva millor tapa”, afirma Francesc Roca.

De nou, les persones que participen en aquesta ruta gastronòmica es convertiran en el jurat de la millor tapa i optaran a diferents premis. Només caldrà fer el recorregut pels bars-restaurants participants de la Canonja i lliurar la butlleta del programa segellada per, almenys, nou dels establiments. Enguany hi participen: Bar El Racó de l'Orfeó, Bar Ramírez, Bocatín Malagueño, Pizzería Metro , Bar Antídot, Geladeria el Poble, Com a casa, Bar Nova Amistat, Tape Art, Can Chato i Fleca la Raval.

“Aquesta iniciativa és una gran oportunitat de gaudir amb família i amistats, i de descobrir el poble i la seva oferta de restauració i bars que cada cop és major i de millor qualitat”, afegeix Francesc Roca.

  • La Canonja

    La Canonja

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa
  • Horari

    8, 9 i 10 i 15, 16 i 17 d'abril

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance