circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Concert de Peter Piek

Pop optimista i lluminós ideal per donar la benvinguda a la primavera

Peter Piek diríem que és una personalitat polièdrica; el que seria popularment "un cul inquiet". Pintor, músic, escriptor i artista de performance. Actualment porta la gestió d'un centre d´art a Leipzig "Peter Piek Zentrum für Kultur (PPZK)". Ha recorregut mig món com artista plàstic, inclús ha exposat al centre d'art Santa Mònica de Barcelona. Com a músic a estat dels privilegiats de poder organitzar extenses gires a Xina i els omnipresents EUA, Alaska, Europa .... . A la Cantonada vindrà en qualitat de músics multi-instrumentista, presentarà el seu últim treball discogràfic "Cut Out the Dying Stuff" i repassarà temes d'àlbums anteriors,,,,i segurament ens farà algun dibuixet que guardarem amb gelosia. Pop optimista i lluminós ideal per donar la benvinguda a la primavera,  la seva obra estableix ponts entre la música i les arts plàstiques impregnant tot el que toca d'una paleta de colors intensos i  rítmiques circulars.

Establert des de fa anys a Leipzig, entre 2002 i 2006 va estudiar pintura i disseny gràfic a l'Escola d'Arts Visuals. Va debutar el 2008 amb Say HelloHello to,  Peter Piek que li va portar a girar durant un parell de mesos pels EUA, i diverses vegades per Europa, amb banda o en solitari. El 2009 Noisedeluxe Records va publicar el single What About The Ladies / You're Sota Right!. El 2010 el mateix segell li va publicar el seu segon àlbum, I Paint It on a Wall, just després d'una segona gira nord-americana i europea. El  2012 va girar per Xina per primera vegada. I el  2013 per Europa de nou, on va fer una gira amb 55 concerts, i dues exposicions, a  set  països. El passat mes de maig va editar Cut Out the Dying Stuff, el seu tercer àlbum. Durant 2014 ha exposat les seves pintures a Àustria, i tres vegades a Xina. Ha girat per Alemanya, pels EUA, i a l'estiu per Alaska amb Matt Hopper, i després per Itàlia. Ha estrenat fins a vuit videoclips extrets de l'últim disc, i ha girat per segona vegada per Xina. En les seves pintures les retallades de colors purs dominen el ritme, gairebé ballant sobre una estructura melòdica. Com en les seves cançons, convidant a l'optimisme. Ha estat present en escenaris prestigiosos com el del festival South By Southwest d'Austin, Texas.

 

 

  • Cafè La Cantonada

    C/Fortuny, 23

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance