circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Festa Primavera Vintage

www.reus.cat

Activitats destacades

Plaça de la Llibertat

En aquest espai, que romandrà obert del dijous 28 a les 17 h fins al diumenge 1 de maig a les 16 h, s'instal·laran 18 «food trucks», caravanes «vintage» que preparen menjar. Al mig de la plaça s'habilitarà una zona de «picnic» amb taules i cadires on els assistents podran dinar o sopar, o prendre alguna cosa. En aquest espai, hi haurà ambientació musical al llarg de tot el dia i un escenari on cada cada vespre es realitzaran actuacions musicals de grups de la ciutat També hi haurà un «photocall» amb una imatage «revival» on els visitants podran fer-se fotos. El dissabte i el diumenge, els food trucks estaran oberts de 10 a 24 h.

Plaça del Mercadal

En aquest espai s'instal·larà un gran escenari on el divendres 29 a la tarda i el dissabte 30 durant tot el dia es realitzaran diverses activitats d'animació: actuacions musicals, actuacions de dansa i exhibicions de balls dels anys 60, i un photocall amb la presència de 2 «pin-ups» on es podran fer fotos. A la plaça del Mercadal, també hi haurà exposats alguns cotxes de l'època.

Plaça Evarist Fàbregas (centre comercial El Pallol)

Aquest serà l'espai on es realitzarà el «mercadet vinatge», on es podran trobar paradetes de venda d'objectes vintage relacionats amb la dècada dels 50 i 60: discs de vinil, objectes de decoració, artesania... Estarà obert el divendres i el dissabte de 10 a 22 h.

Passeig Prim

Dissabte 30 al matí, exposició de cotxes i motos dels anys 50 i 60, al tram inferior del passeig, a partir del carrer Mare Molas fins a la plaça de la Pastoreta. Carrers centre ciutat Finalment, als carrers del centre, divendres a la tarda, i dissabte al matí i a la tarda, hi haurà actuacions itinerants (grups de música, escoles de dansa i màgia). Cal destacar que per portar a terme el programa d'activitats s'ha disposat de la participació de diferents grups i entitats de la ciutat.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance