circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'Alart Quartet celebra els seus 10 anys a l'Auditori Josep Carreras (Vila-seca)

L’Alart Quartet oferirà, el proper divendres 6 de maig a les 21.30 h, el concert de celebració del seu 10è aniversari a l’Auditori Josep Carreras, on actualment també hi desenvolupen la seva residència artística.

La formació, composta pels violinistes Josep Colomé i Josep M. Ferrando, Miquel Córdoba a la viola i Josep Trescolí al violoncel, ha escollit un repertori que emmarca tota la seva trajectòria: des d’obres primerenques que el quartet va interpretar en els seus inicis fins les darreres incorporacions en el seu repertori.

Felix Mendelssohn, un jove Anton Webern, Igor Stravinsky i Jordi Cervelló són els compositors escollits per a l'ocasió, que representen un viatge estilístic i temporal des del Romanticisme del segle XIX fins l'actualitat. Tots ells han experimentat magistralment amb els recursos tècnics i musicals del quartet de corda, cosa que permetrà a l'oient endinsar-se en un univers expressiu i sonor marcat per la personalitat de cadascun dels compositors. Es tracta, doncs, d'una proposta musical variada i contrastada, concebuda amb gran il·lusió per part del quartet Alart el qual, tot just abans del concert, cap a les 9 del vespre, també oferiran una xerrada introductòria a les peces que interpretaran.

Les entrades per al concert, es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l'inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance