circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

«Menja't el Mercat»

Les parades del Mercat Central ofereixen fins a 30 tapes diferents per la 6a edició de «Menja't el Mercat», la nit de degustació de tapes que enguany es farà el dissabte 21 de maig. A partir d'aquest divendres, ja es poden comprar els tiquets de consumició de manera anticipada. Després de la bona acollida de l'any passat, s'ofereix de nou un tiquet combinat que incorpora un val de descompte per comprar a les parades del Mercat fins al 8 de juny.

Els tiquets de degustació es poden adquirir a partir d'aquest divendres de manera anticipada a les parades o el mateix dissabte 21 de maig als dos punts d'informació que hi haurà a l'interior del Mercat. Pel que fa al preu, les tapes es venen a 2 euros i les begudes a 1,50 euros. També han posat a la venda un tiquet combinat: un paquet de cinc consumicions per 9 euros –tres tapes i dues begudes– que incorpora un val de descompte d'un euro per comprar a les mateixes parades del Mercat Central els dilluns, dimarts i dimecres fins al 8 de juny.

"Roast beef", cap i pota, menjablanc…
L'oferta de tapes d'enguany supera la de l'edició passada i arribar a les 30 propostes que s'han recollit en un tríptic que incorpora la informació de les parades que participen al «Menja't el Mercat», amb el nom de la tapa que elaboren i la seva situació en un plànol perquè sigui més fàcil localitzar-les.

"Roast beef" a les herbes del Montsant, delícies de pollastre, sípia amb romesco, mandonguilles de xai amb salsa d'avellana, espardenya… Aquestes són algunes de les noves propostes que comparteixen espai amb les tapes de les parades que es mantenen fidels a la seva recepta des de la primera edició: arrós cremós de botifarra negra, carpaccio de bacallà amb tomàquet italià, font de xocolata amb broxeta de fruites, cua de bou a la jardinera, pernil sensació ibèrica o musclos a la marinera.

L'oferta de plats es completa amb la degustació de vins de la DO Montsant, amb la participació del Celler Cingles Blaus, i amb les begudes del bar que hi ha a l'interior del recinte, la Cafeteria Daniel Salinas, que aquesta edició disposarà d'un segon punt de venda a l'altre extrem del mercat per oferir un millor servei.

«Avui toca Mercat», música i moviment amb el Vapor Lab
La banda sonora de la 6a edició de «Menja't el Mercat» anirà a càrrec de Vapor Lab, l'espai de coworking situat al carrer de Sant Serapi, al barri del Carme, a tocar del Mercat Central. La comunitat Vapor Lab presenta una proposta innovadora amb música, veu a cappella i dansa, una acció que començarà un quart d'hora abans de l'obertura de portes i després esdevindrà un espectacle itinerant que omplirà l'interior i l'exterior del Mercat. «Avui toca Mercat» compta la participació dels artistes següents: Tanit Bono, veu; Marta Nus, teclats; Albert Ferré, saxo; Enrique Ordax, saxo; Xavi De La Salud, trompeta; Mertixell Gil, Blanca San Miguel, Héctor Tarro i Guillem Vallvé, ballarins.

«Menja't el Mercat», a la Setmana Internacional dels Mercats 
Des del 2014, a nivell europeu, el mes de maig se celebra la Setmana Internacional dels Mercats: a partir d'una iniciativa prèvia dels mercats anglesos, liderats per l’Associació Nacional d’Autoritats de Mercats del Regne Unit (NABMA), la Unió Mundial de Mercats Majoristes (WUWM), i altres organitzacions representants de mercats holandesos, francesos i d’altres ciutats de la Unió Europea i d’arreu, treballen coordinadament en la campanya «Estima el teu mercat» i en la creació de noves iniciatives per promoure els mercats. A l’acord destaca el rellevant paper dels mercats en el manteniment i creació de l’ocupació, protecció del medi ambient, així com el seu rol cultural, en tant que són espais centrals d’alimentació fresca i saludable.

Enguany celebrem la 3era edició de la Setmana Internacional de Mercats “Estima el teu Mercat”, Reus es va afegir a la iniciativa de la mà dels Mercats de Barcelona amb les activitats programades durant el mes de maig i s'identifica plenament amb l'objectiu de la campanya. Per aquest motiu, els missatges a la xarxa s'acompanyen de les etiquetes #LYLM2016 –"Love your local market 2016", eslògan de la campanya a nivell europeu– i #estimaelteumercat –la versió catalana.

«Menja't el Mercat» és una iniciativa del Mercat Central que compta amb la participació activa dels paradistes i el suport de l'Ajuntament de Reus i de l'empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance