circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Art

Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva

Art, el text de Yasmina Reza que des de la seva estrena el 1994 s’ha convertit en un fenomen internacional de públic i crítica, és una comèdia intel·ligent sobre l’amistat. També és un immillorable vehicle de lluïment per a un trio de grans actors, com el repartiment d’aquesta nova producció, protagonitzada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Un quadre en blanc posarà a prova una llarga relació entre tres homes que semblava impossible de trencar. Aquest és el punt de partida per a una obra molt enginyosa i divertida que han coproduït Focus, Mola Produccions, Bitó Produccions i Trasgo Producciones, i que es va estrenar al Teatre Goya de Barcelona l’octubre de 2016. La crítica mundial ha dit d’Art que és «Una comèdia summament intel·ligent, profunda i espiritual. Art toca allò universal» (Le Monde) i que «L’espectacular obra de Yasmina Reza es pot prendre com una declaració del significat i l’arbitrarietat de la paraula que dóna títol a l’espectacle: una paraula de tres lletres que sempre suscitarà a la controvèrsia” (The New York Times).

Abonaments

L'abonament dels tres espectacles serà de 45 € amb el carnet gratuït dels Amics dels Teatres de Valls, i de 49 €, si no es posseeix.
- Art (Diumenge 8 d'octubre a les 18h)
- La Treva (Dissabte 4 de novembre a les 21h)
- La autora de las meninas (Dissabte 25 de novembre a les 21h)

Cada obra per separat té un preu de 22 a 24 €; que baixa amb carnet cultural a 16 i 18 €. Els abonaments sortiran a la venda dimecres 20 de setembre a les 12 h del migdia i es podran adquirir al servei central de taquilles ubicat al Principal. L'horari serà de dimecres a dissabte de 12 a 14 h als matins, i de 18 a 20 h a les tardes, durant les dues setmanes en què es podran adquirir els abonaments.

Les persones que encara no disposin del carnet dels Amics dels Teatres de Valls, que permet condicions econòmicament avantatjoses en el preu dels abonaments, poden realitzar-lo durant aquests mesos d’estiu en horari matinal a les dependències de la Xarxa de Cultura, a l’edifici de Ca Creus, al carrer de Sant Pere, 2.

  • Centre Cultural Municipal

    Pl. de Francesc Layret, s/n

    Valls

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance