circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Ensamble Spirituosi

La fructífera col·laboració entre l’Associació Cultural Catalano-Iberoamericana i el Patronat de Música de Vila-seca enguany acull, en el marc del XXII Cicle de Música Catalana-Iberoamericana, el concert de l’Ensamble Spirituosi.

Sis joves músics extraordinaris, de sòlida formació clàssica i vasta experiència orquestral, coral i solista, es reuneixen per conformar una nova agrupació musical: SPIRITUOSI.

Aposten per un repertori musical fresc i de gran dinamisme, que pren com a punt de partida composicions de caràcter clàssic-folklòric de l’Amèrica Llatina. La novetat es manifesta en els enginyosos arranjaments musicals i recursos sonors del grup.

S’han proposat com a missió difondre la música clàssica llatinoamericana i del Carib a tot el món. Per assolir aquest objectiu han recopilat les obres més emblemàtiques d’aquests territoris, presentant-les a la manera clàssica, introduint tècniques noves d‘execució i preservant els ritmes propis de la cultura musical dels pobles d‘Amèrica.

L‘agrupació s‘ha presentat en importants sales nacionals i internacionals com el Teatre Muth de Viena, Sala 1873 – Hallensalon, de l‘Hotel Imperial de Viena, Sala Teatrino del Liceu de Barcelona, les sales principals del Teatre Nacional i Belles arts de la República Dominicana, l’Expo de Milà 2015, el Festival Landecker Festowchen a Àustria l’any 2016 entre d’altres. L’any 2015 Spirituosi va rebre la estatuilla pel Concierto Clásico del Año en els prestigiosos Premios Soberano 2015.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance