circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Jazz al Parc i Fideujazz

3r JAZZ AL PARC & FIDEUJAZZ

12.00. Johnny Big Stone & Sweet Marta (BCN/Blues)
Johnny Big Stone & Sweet Marta formen un duo acústic de blues i música tradicional americana, traslladant-nos a finals del A.XIX i representant les cançons dels esclaus negres de les plantacions que es caracteritzaven per pel seu aire melancòlic amb lletres sobre problemes personals i socials. Arrenquen la locomotora amb ritmes i melodies dels diferents estils dins d’aquest gènere com el Delta blues, Piedmont blues i Old time country. En el seu repertori interpreten artistes com Jazz Guillum, Reverend Gary Davis, Blind Lemon Jefferson, Blind Blake i altres. Un tren que no pots perdre. A Cal Massó tindreu una oportunitat única per escoltar-los en directe.
 
13.15h. De Diego Brothers. (Euskadi-Catalunya / Jazz)
De Diego Brothers és un quartet liderat pels germans bascos Juan i Víctor de Diego, però que es va formar a Barcelona l'any 1993. El repertori que ofereix De Diego Brothers es basa en composicions originals i temes d'artistes com Lee Morgan, Joe Henderson, Herbie Hancock... Podríem localitzar l'estil musical de De Diego Brothers en els anys seixanta (segell Blue Note), un període en el qual el swing es barreja amb ritmes afrocubans, el funky o el bogaloo. D'aquesta manera s'aconsegueix una frescor i una força que es respira a les actuacions de De Diego Brothers. Han participat entre d'altres, en els festivals internacionals de jazz de Terrassa, Sant Sebastià, Getxo, Ezcaray o Vilafranca.
 
17.00h. Dr Go (plays Led Zeppelin). (Catalunya / jazz-rock)
Dr. GO és una electritzant proposta de jazz-funk que segueix l’estela dels nous “Organ combo” sorgits a finals dels 90, i suma a això picades d’ullet a l’era daurada del hammond trio i el seu so vintage. El resultat és una vital conjunció de jazz modern, electro funky, rock i fins algun estilitzat bolero, realitzada a través de sòlides composicions originals, improvisació d’alta volada i una forta dosi de groove. El trio està format pel pianista, organista i compositor xilè Fran Suárez, el barceloní Ignasi Cussó a la guitarra i el canari Ramón Díaz a la bateria, oferint un potent i curós directe que connecta instantàniament amb el seu públic. Ara, el grup aborda el repertori de la mítica banda anglesa a través del so groove, la improvisació i l’original estil Dr. GO.
 
18.30h. Ted z and the Wranglers. (USA /country-rock)
El punt i final del tercer Jazz al Parc el posarà un autèntic grup nord-americà de country rock: Ted Z and the Wranglers, una formació d’outlaw country que s’ha convertit en una des les més carismàtiques dels últims anys. Procedents del sud de Califòrnia, aquest quartet arriba per primera vegada de gira a l’Estat amb cançons que destaquen pels seus sons hipnòtics i unes lletres que circulen en torn als contes d’amor, el penediment, l’alcohol o els problemes quotidians. El grup ha afinat el seu so en bars de carretera per després fer el salt als grans escenaris i els principals festivals d’Estats Units. A Cambrils, mostraran una base musical d’arrels americanes amb una influència molt marcada en el blues i el country més tradicional.
 
 
  • Parc del Pescador

    Carrer del Robert Gerhart

    Cambrils

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance