circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

#tarragonaendansa: Marta Carrasco

www.tarragona.cat

Perra de nadie (Teatre - Dansa)

Vint anys fa, que els alquimistes habiten el món singular. Aquí i ara Lili està sola, com ho estava fa vint anys, en altres llocs, Violeta (Aiguardent) i Claudel (Blanc d'ombra). Lili és una ?perra', perquè ?perra' s'és, no s'aprèn. I és ?Perra de Nadie'. Tan sols qui és ningú i de ningú, pot arribar fins al fons de la seva intimitat, on juguen a la gallineta cega, ballen i criden totes les intimitats. La teva i la seva també. Potser us resulta estrany que avui, aquí i ara, precisament vosaltres, us convertíssiu en còmplices d'una ?Perra de Nadie'.

Potser algú adverteixi, amb raó, que la gossa és un dels primers animals domèstics, que era molt útil per caçar i que avui en dia no existeixen gosses de ningú: Perquè una gossa, si és de ningú, no serveix per a res o, millor dit, per a ningú. Doncs sí que existeixen, i és més, poden ser imprescindibles en les seves inutilitats... si s'atreveixen a descobrir-les. Allà, en el més profund de cada un de vosaltres, habiten Lili i els seus vigilants de la nit. ?Perra de Nadie', dins de vosaltres està el món que tenen cura on brollen les seves  entranyables immensitats. Si vosaltres voleu, és clar. Si vosaltres voleu.

Premi de la Crítica Teatral de Barcelona 1996-97; Premi Max (2003); Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya (2005); Premi Ciudad de Barcelona (2007); Premi Serra d'Or de la Crítica Teatral (2007) al mejor espectáculo teatral, per J'arrive...!

Fitxa artística: Marta Carrasco, creació, direcció, escenografia, banda Sonora i interpretació; Pep Cors i Antoni Vilicic, direcció adjunta

  • Teatre El Magatzem de la Cooperativa Obrera

    C. de Reding, 14

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa
  • Més informació

    Telèfon

    977 211148

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance