circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Exposició: La bellesa submergida de la mar de Tarragona

www.tarragona.cat

Horari:
Dimarts a dissabte de 10 a 13 i de 16 a 19 h
Diumenges i festius  d'11 a 14 h
Dilluns tancat
Vols venir a bussejar amb nosaltres? Aquesta pregunta l'han formulat una vegada i una altra, al llarg de més de 60 anys, els amics i socis de la Societat d'Exploracions Submarines (SES). La SES ha estat pionera en la introducció del busseig esportiu a Catalunya, alhora que ha contribuït de manera singular a l'estudi i conservació del fons marí de Tarragona.
La SES es va fundar el 8 de juliol de 1955 com una branca del Cine Club Cultural de Tarragona. En un principi es va denominar Societat d'Investigacions Submarines, però el 14 d'abril de 1956 es va independitzar amb el nom de Societat d'Exploracions Submarines.
En aquests anys ha estat un dels clubs pioners en l'ensenyament de busseig amb escafandre autònoma, i es va fer el primer curs conjuntament amb el club ERE de Barcelona el 15 de setembre de 1955, activitat que s'ha continuat fent sense interrupcions fins a l'actualitat.
L'any 1991 es va tirar endavant el projecte de crear un Parc Subaquàtic a Tarragona. Després de 4 anys de gestions es va aconseguir construir-lo a l'escullera exterior del Port de Tarragona i fou inaugurat el 6 de juny de 1995.
Amb aquesta exposició, el Port de Tarragona i la SES volem compartir novament amb la societat la bellesa submergida de la mar de Tarragona, just a tocar de casa.
 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance