circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Conferència 'El futur que volem i el que no ens atrevim a imaginar'

www.tarragona.cat

En aquest segle XXI, el present canvia tan de pressa que estalona el futur. Els avenços tecnològics es traslladen sense dilació a la societat i transformen les nostres vides quotidianes: com mengem, com treballem, com ens comuniquem i com ens traslladem... El que fa poc era ciència-ficció avui és, o ho serà ben aviat, moneda corrent. Imaginar el futur es torna una empresa arriscada quan la realitat deixa obsoleta en tan poc temps qualsevol predicció. La ciència-ficció ens permet treure el cap a nous mons possibles que ens meravellen o ens horroritzen ?amb les seves utopies i distopies?, i que sempre ens empenyen a reflexionar sobre la nostra realitat i sobre l'impacte social de la ciència i la tecnologia.
Miquel Barceló és enginyer aeronàutic i doctor en Informàtica. Ha estat catedràtic del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Coordinador del Programa de Doctorat en Sostenibilitat, Tecnologia i Humanisme de la UPC. Investigador de l'Institut de Tecnoètica de Barcelona i col·laborador de la Càtedra UNESCO sobre Tecnologia, Desenvolupament Sostenible, Desequilibris i Canvi Global. És autor de diversos llibres i articles sobre divulgació científica i ciència-ficció.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance