circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Ruta de tapes bruixes La Xoixeta

Arriba la tercera edició de la ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla”. Hi participen un total de 18 bars i restaurants del municipi que del 13 al 29 d’abril oferiran un ampli ventall de tapes inspirades en la bruixa més popular de la vila a un preu de 2,8 €.

La regidoria de Comerç i Consum de l’Ajuntament d’Altafulla ha presentat la tercera edició de la ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla”. Del 13 al 29 d’abril, un total de 18 bars i restaurants de la vila oferiran un ampli ventall de tapes inspirades en la bruixa més popular de la vila, la Xoixeta. 
 
El regidor de Comerç, Jaume Sànchez, ha remarcat que durant la mostra, “el personatge de la Xoixeta ambientarà tots els divendres la ruta de tapes i repartirà més d’un centenar de butlletes d’entre el públic que podran degustar-les de manera gratuïta” amb l’objectiu d’incentivar la mostra d’entre els visitants. A més, la ruta d’enguany afegeix un motiu de Tarragona 2018 a la Xoixeta, ja que anirà vestida amb complements dels Jocs Mediterranis d’aquest estiu. 
 
Una de les gran novetats d’aquesta edició és el fet que la ruta de tapes bruixes s’organitza fora de la Setmana Santa, com es va produir en l’edició passada, fet que ha estat molt ben rebut pels restauradors participants, ja que, d’aquesta manera s’incentiva la desestacionalització del turisme. 
 
La ruta gastronòmica “La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla” té la voluntat que tothom gaudeixi de les seves receptes, i per això estableix un preu raonable de 2,8 €, que inclou la tapa més una cervesa Estrella Damm, col·laborador de la mostra. L’oferta de tapes parteix d’una carta ben imaginativa que fa volar la inspiració dels restauradors altafullencs amb propostes tant creatives com els “Ulls de granota”, trufes de formatge de cabra amb gelatina de pebrot i melmelada de fruits vermells; “Boscus”, rosbif a la cervesa, suflé xucrut, baconessa i polvorons de pebrot fumat, o bé, “Vareta màgica de porc senglar”, delícies de porc senglar fregides a l’estil de la casa, d’entre moltes altres.
 
Sorteig de premis
 
Els participants de la ruta podran omplir un llibret amb el segell de cada establiment si es consumeix la tapa corresponent. Aquells que aconsegueixin omplir-lo tot podran anar a l’oficina de Turisme de l’Ajuntament i rebre l’últim segell. Rebran un petit obsequi i podran votar la tapa que més els ha agradat. La data límit per posar l’últim segell a l’oficina de Turisme serà el dia 8 de maig de 2018 fins a les 14:00h. Tots els que acabin la ruta participaran en un sorteig de 10 lots del Grup Estrella DAMM. L’establiment de la tapa guanyadora rebrà un reconeixement recordatori de l’organització, que serà un quadre inspirat en la Xoixeta. 
 
Els 18 restaurants i bars que hi participen són Voramar “Cal Vitali”, Pont de mar, Maritime Beach Club, La taberna del mar, Hotel Yola “El tiberi”, Bolero, Salsa Gastrobar, La taberna del Quatre, La toque, Les bruixes, Solocomo, Cal Cano, K la yaya, Gastrobar Faristol, Hotel Oreneta, El mercadet, La Violeta i La Terracita de Elena. Està organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració d’Estrella Damm, Tarragona 2018, i el Consorci Turístic del Baix Gaià.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance