circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Esperit! / The Bird Yellow / Brave Coast DJ's

www.tarragona.cat

Esperit! és el multi instrumentista del Montseny Dalmau Boada, que ens farà viatjar per el seu univers al·lucinant amb una música que neix i flueix lliure. Després de solcar mig món amb multitud d'aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, actualment Mau Boada (Sant Celoni, 1981) torna al Mirallsonor amb el seu projecte més personal. Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ. Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en una vintena llarga de discos. Es fa present en l'undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que a Sant Celoni o a l'Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ. Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi. Un multi instrumentista il·luminat i somrient. Amb la publicació de La lluminosa, aconsegueix una volta al món (del krautrock alemany al blues del desert i del reggae a l'afrobeat) sense sortir del Montseny.

Quina veu! De Ben Harper a Johnny Cash passant per Nick Cave i una pila de referències de l'indie anglosaxó... The Bird Yellow és el sorprenent projecte en solitari del músic Gerard Vidal Barrena, un jove de 22 anys que ha publicat el seu disc de debut, Little Kids, un àlbum de cadència trista que s'ha colat entre la llista de les cançons més virals a Spotify Espanya amb Roses in the sand. Els seus temes transiten entre l'indie-folk i les arrels de la música americana. Un músic que, només amb els primers passos, ja està a l'alçada de molts noms de pes del panorama internacional. Aquest és, sens dubte, un dels descobriments d'aquest 10è aniversari del Mirallsonor. 

Després d'actuacions a diferents festivals, clubs i sales alternatives del país, els Brave Coast DJ's ja preparen la maleta, sense prejudicis per posar alguns dels temes més mítics de la música indie, new wave, electro i altres que tenen ben guardats en un calaix. Loops infinits, equalitzacions impossibles i fins i tot remescles sinistres caracteritzen un set que des del 2009 fins a l'actualitat han passejat arreu del territori.   
Organitzat per:
Tarragona Jove i Brave Coast, en el marc del X Festival Mirall Sonor
  • Espai Jove La Palmera

    Pl. Imperial Tarraco

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance