circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cants de la Catalunya barroca

El Convent de les Arts serà l'escenari d'una altra de les propostes incloses en el Festival Terra de Bandolers d'Alcover. Diumenge 29 de juliol a les 19h, la música barroca de la formació Cum Cantico amb  Xavier Pagès i Santiago Figueras ens proposen Cants de la Catalunya barroca. 

Si volguéssim recuperar el paisatge musical de la Catalunya del barroc hauríem d'anar més enllà de les obres de grans dimensions, concebudes per a enlluernar el públic en ocasions especials. Al nostre país la música també acompanyava els quefers de cada dia, les expressions personals i les celebracions de les petes comunitats. Com era, doncs, aquesta vida musical més propera? Com expressaven la tendresa, el dol o la festa els nostres conciutadans d'aleshores?

Amb un intens treball de recerca previ, aquest concert vol abastar molts dels aspectes de la vida en que la música hi prenia part, tant a nivell professional com popular. En el terreny de la música d'autor, les fons privilegiades de l'Arxiu de Sant Pere i Sant Pau de Canet de Mar, la Biblioteca de Catalunya i l'arxiu de la Parròquia del Pi, han estat un tresor inesgotable. Pel que fa a la música tradicional, moltes bellíssimes melodies han sobreviscut fins als nostres dies, mentre que d'altres havien estat recollides just abans de perdre’s.

Les entrades es poden adquirir per 9€ (6€ amb el carnet del convent) al Punt d'Informació Juvenil (Ca Cosme- 977 76 05 95), a la web www.conventarts.cat o a la taquilla del Convent des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance