circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Jazz i natura a l'Ermita del Remei amb el Festival Terra de Bandolers d'Alcover

Aquest divendres 3 d'agost a les 22:30h, els músics Miquel Àngel Cordero i Gemma Abrié presenten el concert de jazz Double BasSing enmig de l'entorn natural de l'ermita del Remei d'Alcover. Aquest acte està inclòs en el Festival Terra de Bandolers que s'allargarà fins el 16 d'agost.

De l’amor per la música de la Gemma Abrié neixen els principals projectes que té entre mans actualment, que beuen de l’herència del jazz més etern i de les oportunitats que ofereix l’heterogeneïtat musical del present.

Entre les propostes més atípiques s’hi troba aquest insòlit duo amb el també reconegut contrabaixista Miquel Àngel Cordero. Aquesta aposta poc habitual al món de la música vol demostrar com des d’una formació de mínims, amb dos integrants, s’assoleixen resultats de gran complexitat, amb quatre instruments –dos contrabaixos i dues veus– que tenen un potencial comunicatiu enorme. Abrié i Cordero, els intèrprets/còmplices, exploraran diferents formes i estils, des del jazz, passant pel folklore argentí fins la cançó d'autor catalana o fins i tot els Beatles. Una proposta que al públic li resultarà sorprenent i fascinant, i amb la qual guardarà submergit en la nostàlgia, cantarà i fins i tot ballarà.

A la Vall del Glorieta, a peu!

Els concerts de l’ermita del Remei aniran guiats per la màgia de la nit. Us proposem acompanyar els artistes en excursió des de l’església Vella per endinsar-nos al patrimoni natural d’Alcover, fer un sopar de motxilla, gaudir plegats de les actuacions musicals i tornar en excursió fins a la vila d’Alcover. Lloc i hora de sortida a peu serà a les 20:30h des de l'església Vella. Cal portar llanterna ja que la tornada serà enmig de la nit.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance