circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Inscripcions Escola d'Adults

L'Escola d'Adults municipal de la Canonja, obre el període d'inscripcions per al curs 2018-2019.

L'oferta formativa s'adreça a aquelles persones de la Canonja, majors de 18 anys, que volen aprendre català i/o castellà i/o millorar-ne el seu coneixement, tant pel que fa a l'expressió oral com escrita, o bé tenen interès en iniciar-se en una formació bàsica en informàtica i arribar a assolir un nivell d'usuari.

Des de l'Escola, s'organitzen sortides de caire cultural i lúdic i s'impulsa la participació en actes promoguts per altres col·lectius i entitats del poble.  Així mateix, es contribueix,  al  coneixement i difusió tant de la pròpia cultura com de les cultures que ens envolten.

Els cursos que s’ofereixen, supeditats a la demanda, són:

- Formació Instrumental

Són ensenyaments que proposen una formació general de nivell bàsic i que estan estructurats en tres nivells:

Nivell I: Iniciació a la lectura i a l'escriptura; numeració i iniciació al càlcul; català oral i coneixement de l'entorn.
Nivell II: Millora en les habilitats de la lectura i escriptura; operacions bàsiques de càlcul matemàtic; català bàsic; coneixement de l'entorn.
Nivell III: Desenvolupament de la lectura i escriptura; ortografia; matemàtiques per a la vida; cultura general; iniciació a les noves tecnologies; català elemental.

-  Nivells de Català (A1, A2, B1, B2 i C1).

Es tracta de programes progressius on hi participen des de persones que no tenen cap coneixement bàsic de català  fins a persones que volen aconseguir un domini en l'ús de la llengua que els permeti comunicar-se amb adequació i correcció en les situacions comunicatives que requereixen l'ús d'un llenguatge  formal a nivell oral i escrit.

- Nivells de Castellà per a persones estrangeres ( Bàsic, A1, A2).

Es pretén capacitar de coneixements orals i/o escrits bàsics de llengua castellana a aquest grup de població per tal que es puguin defensar en situacions i converses quotidianes de vida social i laboral, alhora que es fomenta el coneixement i la participació en la nostra societat (costums, festes, organització, etc...).

-  Informàtica.

S'adreça a aquelles persones que tenen interès en adquirir les destreses necessàries per fer funcionar l'ordinador i conèixer les prestacions bàsiques de la informàtica pel que fa a: El sistema operatiu, el processador de textos, Internet i correu electrònic; tot i que prèviament, s'aprendran les habilitats necessàries per fer funcionar l'ordinador (manipulació del ratolí, utilització de les funcions bàsiques del teclat...).
  • Centre Cívic

    Plaça de Catalunya, s/n

    La Canonja

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa
  • Horari

    De 15h a 18:30h

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance