circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Doble concert revetlla de versions per a un Cap d'Any renovat

Valls comptarà amb una nova fórmula per viure la Nit de Cap d’Any, protagonitzada per un doble concert revetlla de versions que tindrà lloc al Pavelló Municipal Xavi Tondo, al passeig Josep Tarradellas, al Fornàs. Els grups La Glamour Bandi 7Drockseran els encarregats de portar sis hores de ritme i música, que començaran a la 1 de la nit del dia 1 de gener i es perllongaran durant tota la matinada. Els preus seran testimonials per regular l’aforament al recinte: 3 €, l’entrada anticipada, i 5 € a la porta la mateixa nit. Les localitats es posen a la venda dimecres 5 de desembre.
 
Dues de les formacions més solvents en les revetlles de versions faran cap a Valls la Nit de Cap d’Any. La Glamour Band, amb els seus vuit músics, proposarà les versions dels anys 70, 80 i 90, els anys daurats de les discoteques, dels vinils, de les cintes de casset, dels compactes… La Glamour Band hi transportarà el públic amb el seu espectacular i explosiu directe. Potents veus al capdavant i músics professionals contagien energia, bon humor i encant que satisfà als paladars més fins. 
 
Per la seva banda, els 7Drock presentaran un repertori encarat a un públic jove, amb les  versions de temes d’ara i de sempre: des dels anys vuitanta fins a l’actualitat. Rock, pop, soul, ska i tots ele èxits de la música en català, són els estils principals que executa en directe aquesta banda de 10 músics, que broda un potent directe addicte i sinònim de gresca, perquè tota la pista no deixi de cantar, saltar, ballar i cridar des de principi a fi.
 
Ambdues formacions s’alternaran en l’escenari situat a la pista del Pavelló Xavi Tondo, el mateix espai que va acollir la Revetlla Jove per la vigília de la Candela en les darreres Festes Decennals de 2011. L’espai comptarà amb servei de bar. Les localitats seran a la venda des de dimecres, 5 de desembre, a ticketea.com (les 24 hores), al telefon 902 044 226, i també a les taquilles centrals de Valls ubicades al Principal. Aquesta taquilla presencial estarà oberta al públic amb horari ampliat diàriament a partir del dimecres de la setmana vinent, dia 12, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. La Nit de Cap d’Any també es podran adquirir localitats a la porta del pavelló del Fornàs. Les portes s’obriran a dos quarts d'una de la nit i la festa es perllongarà fins a la matinada.
  • Pavelló Xavi Tondo·ALECOSA

    Passeig President Tarradellas

    Valls

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance