circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El documental del mes DocsBCN

www.tarragona.cat

TIME TRIAL
Finlay Pretsell
El final de la carrera d'un atleta és una lluita contra el temps, una cursa a contrarellotge. Per a un ciclista professional, participar en una cursa és una necessitat addictiva que desafia tota lògica i crea un espectacle tant fascinant com dolorós. Time Trial (cursa a contrarellotge) ens apropa a les últimes curses de la carrera del ciclista britànic David Millar que culmina amb la darrera presa de contacte amb el Tour de França.
David Millar era un reputat ciclista escocès que va comprar la seva primera bicicleta de carretera quan tenia 15 anys. Quan va fer els 18 es va traslladar a viure a França per poder competir al més alt nivell. Dos anys més tard, el 1997, li van oferir el seu primer contacte professional per liderar un dels equips francesos més importants, el Cofidis, amb el qual va guanyar 3 etapes del Tour de França, 5 de La Vuelta a Espanya i 1 del Giro d'Itàlia, fins que va rebre una suspensió per dopatge el 2004.
Des d'aleshores, David Millar s'ha convertit en una potent veu dins de la lluita antidopatge i ha tornat a les competicions com a ciclista net. Time Trial ens apropa als seus últims dies de competició que serviran al protagonista per sincerar-se amb ell mateix i amb l'espectador respecte les llums i ombres que determinen la seva biografia esportiva.

Organitzat per:
Biblioteca Pública de Tarragona
  • Biblioteca Pública

    Carrer Fortuny

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance