circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Festes de Sant Roc 2019. El canó i les Festes de Sant Roc de Barcelona

www.tarragona.cat

13 h. Presentació del nou Canó de Sant Roc. L'artista local Nando Taló ha estat l'encarregat d'actualitzar el nostre canó, que estava malmès pel pas del temps. La darrera renovació del suport va ser l'any 1981 i hem volgut aprofitar la celebració dels 175 anys per donar-li un canvi. Conservant els elements originals, com són el tir i les rodes, ha canviat el suport mantenint el disseny original però deixant la fusta vista amb un material de més qualitat.
13.30 h. Vermut. Per celebrar la renovació del Canó hem programat un vermut popular per compartir la jornada amb tots els veïns i amics.
Trobada de festes de Sant Roc. La festa de Sant Roc més antiga de Catalunya és la de la Plaça Nova de Barcelona i per celebrar els nostres 175 anys, els hem convidat. Ells ens porten una representació del seu seguici per viure la festa amb nosaltres. Dediquem aquesta tarda prèvia als dies centrals per poder gaudir d'una estona al voltant d'una celebració que ens uneix.
18 h. Plantada d'elements que participen a la trobada. La plantada permet admirar-los amb tranquil·litat abans d'iniciar el seu recorregut per la ciutat.
19 h. Cercavila de la trobada de Festes de Sant Roc. Els elements convidats i el nostre seguici de Sant Roc compartiran protagonisme en una cercavila que recorrerà els carrers dels barri i altres de la ciutat. Participen Canó de Sant Roc, portat per Joan Carles Petit, Drac de Sant Roc, Diable de la plaça Nova de Barcelona, Àliga de Barcelona, Lleó de Barcelona, Maginet de les Timbales, Gegants Vells de Tarragona i del Cós del Bou, grallers Els Bordons, Gegants de la plaça Nova de Barcelona (Laietà i Roc), Gegantets infantils de la plaça Nova (Pippo i Gal·la), Nan Cu-cut i nano Caleto. Col·labora: Generalitat de Catalunya.
Itinerari: Cós del Bou, plaça de l'Esperidió, Baixada Peixateria, Sant Hermenegild, plaça del Rei, Santa Anna, plaça Fòrum, Merceria, plaça de les Cols, Major, Baixada Misericòrdia, plaça de la Font, Sant Fructuós (la Bocacalle), Comte de Rius, Rambla Nova, Sant Agustí, Portalet, plaça de la Font i Cós del Bou. En acabar, a la plaça de l'Esperidió, es farà una passada de lluïment de tots els elements participants.
21 h. Sopar a la fresca. Un aniversari així s'ha de celebrar d'una manera especial. Us proposem fer-ho de la millor manera possible: al voltant d'una taula i compartint moments i anècdotes. Posarem a l'abast dels veïns, ex-veïns i amics taules i cadires, que haureu de reservar prèviament. Cadascú podrà portar el menjar i la beguda o be comprar-ho als restaurants i al bar del barri. Vinga, comencem les festes amb bona companyia!
23 h. Primer Carnaval d'Estiu a Tarragona i havia de ser al nostre barri. Remena l'armari  de la iaia, la tieta o la veïna i disfressat dels anys 60 per viure la nit més Ye-Ye! Posa-li imaginació a la nit i busca roba dels 60 o disfressat de qualsevol dels personatges de l'època com La Pantera Rosa, Los Picapiedra, The Beatles, Marilyn Monroe o qui més t'agradi; la qüestió és venir disfressat i disfressada a la festa.
La nit serà llarga i començarem amb la música del DJ Ian Tules; tindrem moltes sorpreses, coreografies i concursos.
24 h. Continua la Revetlla amb l'orquestra Los Yeyé, que va ser una de les estrelles de la Santa Tecla de l'any passat. Los Yeyé aterren al nostre barri amb el seu nou espectacle "Un rayo de sol" i ganes de fer-nos passar una nit de festa única i molt seixantera. No hi faltaran les cançons de bandes com Formula V, Los Sirex, Los Bravos i moltes més.
2 h. De nou agafa el relleu el DJ Ian Tules que ens farà ballar fins ben entrada la matinada.

Organitzat per:
Comissió de Festes de Sant Roc
  • Cós del Bou

    Carrer Cós del Bou

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance