circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Concert d'aniversari, vine a cel·lebrar els 40 anys de l'Embruix!

Imatge del cartell

· The Penguins, Reggae per xics ·
· Adala & The Same Song Band ·
· Seguirem ·

The Penguins, ens conviden a un concert ben especial on es presenten un repertori de cançons populars i d’autor d’arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes. Mitja dècada en la qual s'ha anat consolidant aquesta proposta i on The Penguins han arribat a fer més de 150 concerts, han venut al voltant de 10.000 discs i han aconseguit re-inventar i apropar a un nou públic el repertori infantil i tradicional clàssic català.

Adala és un projecte nascut a Barcelona que pretén donar una volta al discurs cultural hegemònic.
Entre 2016 i 2018, juntament amb The Same Song Band, creen el projecte “Born Cel Ona” que conté tres àlbums de curta durada i 14 cançons de reggae llibertari.
Un projecte carregat de crítica social, ètica, espiritualitat i que dispara contra fronteres, corones, i el poder amb les seves guerres.
Així doncs, el gener del 2018 veu a la llum l’àlbum BornCelOna, un nou discurs crític, i esperançador sobre la Barcelona que ha de re-néixer d’aquesta ciutat morta.
 
Seguirem el 21 de març del 2013, el grup valencià Obrint Pas, anuncia la seva aturada temporal temporal indefinida després de 20 anys de concerts.
La formació baixa dels escenaris deixant empremta a tota una generació, després d’haver estat el referent d’un estil únic i d’una època daurada de la música valenciana. Amb un sentiment d’haver quedat orfes de la seva música i el seu missatge, i de la inquietud per mantenir viu el que han creat durant aquest temps, neix, un grup que els i rendeix tribut.
Format per 9 músics i amb llarga trajectòria, reproduïm de la manera més fidel els temes més populars d’aquesta formació, amb un directe carregat de força, energia i espectacle que us farà reviure aquelles nits d’estiu quan no teníem res.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance