circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Master Classes

Marco Smaili, Alacant

Biografia

Artistes de la talla de Álex Garrobé, Anders Clemens, Margarita Escarpa, Carles Trepat, Piero Bonaguri, Agustín Maruri, Antonio Duro, Paul Bowman, Dejan Ivanovic, Miguel A. Rodríguez, Adolfo Almendros, Raúl Viela, Jaume Rico, Pablo Rodríguez, José J. Navarro, Pedro J. Gómez, Pedro Martín i altres han interpretat les seves obres.

Publica en las següents editorials: “l’ empreinte mélodique” Fuveau-France. “Emec” Madrid-Barcelona. “Piles” Valencia. “BG éditions” Lyon- France. “Ut Orpheus edizioni” Bologna- Italia i altres.

Ha sigut convidat com jurat en els concursos “Andrés Segovia” Granada, “Ciutat d ‘Elx, “José Tomás” Petrer, “Emilio Pujol” Sassari-Italia, …

En 1993 Aprova les oposicions del Ministeri de Educació i Ciència i les de la Junta d’Andalusia. Des de llavors ha vingut desenvolupant la docència en diversos conservatoris de l’àmbit nacional entre los que s’inclouen el Conservatori Superior de Música “Óscar Esplá” de Alicante. Compagina la seva labor docent amb la realització de nombrosos cursos de Guitarra, anàlisi de la música del S.XX i estètica musical.

Premio de La Llicenciatura en Humanitats por la UCLM (2004), Premi Andrés Segovia de Composició per a Guitarra” Granada 1999, Premi Festival de Ponferrada de composició per a Guitarra 2001, Menció “Paolo Barsachi” Viareggio, 2001, 1º premi de interpretació “W.A. Mozart” Linares 1992 etc. son el resultat de l’exquisida formació musical rebuda en el Conservatori Óscar Esplá de Alicante sota la direcció docent de l’eminent artista i intel·lectual José Tomás.

Les seves obres s’interpreten regularment a Europa a l’América amb notables ressenyes de la premsa i revistes musicals.
  • Sala Bonet Castellana (l'Hospitalet)

    Ramon Berenguer IV, 2

    Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa
  • Horari

    10:00 h a 14:00 h i 16:30 a 19:00 h

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance