circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Les Nits de la Il·lusió - Castell de Focs online

El plat fort de la programació nadalenca són els tres dies de castells de focs online destinats a “omplir de llum i de color les nits” tres nits durant aquestes festes.

Una adreça web permetrà gaudir dels tres espectacles digitals interactius el 26 de desembre, l’1 i el 6 de gener a les 19 h.

L’aplicació (accessible a través de l’adreça lesnitsdelaillusio.porttarragona.cat permetrà participar a través d’internet en un espectacle de llum i color organitzat a les instal·lacions del Port de Tarragona.

El públic ques’hi connecti podrà prémer un botó per enviar els seus desitjos per al 2021. Aquests desitjos i il·lusions serviran per omplir les sitges del moll d'Aragó del Port.

Un mapping projectat sobre aquestes sitges mostrarà com aquests dipòsits s’omplen amb elsdesitjos i lesil·lusions de les persones participants.

L’objectiu d’aquesta proposta participativa online és d’omplir-les a vessar de bons propòsits i esperances fins aconseguir fer-les sobreeixir, la qual cosa activarà els castells de focs que es tiraran des del dic de Llevant i que es podran veure en directe per l’aplicació digital i també des d’alguns racons de la ciutat, sense la necessitat de desplaçar-se ni de generar agrupacions de persones.

D’aquesta manera totes les persones que hi participin prement el botó a través de l’aplicació lesnitsdelaillusio.porttarragona.cat veuran com els seus desitjos fan vessar les sitges d’il·lusió per al 2021 i “esclatin”en un immens castell de focs que ompliràlanit de llum i color amb la suma dels desitjos i il·lusions de tots els habitants de la ciutat i del Camp de Tarragona que s’hi connectin també.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance