circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

'La rebotiga de l'òpera', amb Simfonova

www.tarragona.cat

Després de l'èxit extraordinari del seu primer concert, el 'Només per a uns quants?', Simfonova presenta ara un segon i imprescindible espectacle.
Creat i presentat per Marcel Gorgori

Direcció Musical: Daniel Antolí
Producció artística: Joaquim García
Cantants solistes: Carles Cosías (Tenor), Elisa Vélez (Soprano), Carles Pachón (Baríton) · Orquestra: Barcelona Filharmonia
Cor: Camerata Impromptu amb la col.laboració de Orfeó Manresà

Després de l'èxit extraordinari del seu primer concert, el Només per a uns quants?, el segell SIMFONOVA presenta ara un segon i imprescindible espectacle, creat i presentat per un excepcional comunicador: Marcel Gorgori. Només per a uns quants? va esgotar les entrades a 14 dels teatres i auditoris més importants del país, entre ells el Teatre Tarragona. El segell SIMFONOVA presenta ara la seva segona creació, el concert La rebotiga de l'òpera.

En la mateixa línia que caracteritza totes les propostes de SIMFONOVA, aquest segon concert acosta l'òpera, d'una manera distesa i divulgativa, però rigorosa, fiable, i d'alta qualitat, tant al públic ja aficionat, com també a aquell que, potser sense ser-ho encara, sent certa curiositat per entrar-hi.

En aquesta ocasió, l'espectacle La rebotiga de l'òpera, a banda d'oferir un gran concert operístic, mira també de donar accés al públic assistent a allò que aquest no pot veure mai, ell treball, les dificultats musicals, les inseguretats que han hagut d'enfrontar cantants i músics abans del concert i, per què no, també les possibles rivalitats entre ells. Tot el que hi ha hagut darrera del teló, i que ha fet possible el concert al qual el públic estarà assistint.

SIMFONOVA: "Quan la música val la pena, no pot ser només per a uns quants."

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance