circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Altafulla encara la recta final de la Festa Major de Sant Martí

Circdelacultura

dijous 10 de novembre de 2016

Altafulla encara  la recta final del programa d’actes de la Festa Major de Sant Martí. Una festivitat en què l’Ajuntament ha volgut prioritzar per sobre de tot la “gratuïtat de la gran majoria dels actes per tal que en pugui gaudir tot el poble”, segons ha remarcat la regidora de Cultura i Festes, Montse Castellarnau. Consulta aquí tota la programació

La jornada central de la festivitat, però, no serà fins aquest divendres 11 de novembre. El toc de matinades donarà el tret de sortida a les 6 del matí a la diada de Sant Martí. A les 8 a les antigues escoles Teresa Manero, hi ha programat el tradicional Esmorzar de l’Arengada per encarar amb forces les escales del carrer del Forn amb el Pilar Caminant per les Escales dels Castellers d’Altafulla, a partir de dos quarts d’11. Un cop a dalt, a l’Església de Sant Martí, se celebrarà l’Ofici de Festa Major de la mà de la Coral Nous Rebrots, que culminarà amb la processó per la Vila Closa. Enguany hi tornaran a prendre part els Castellers, els Diables Petits, els Grallers, els Bastoners, i els Gegants. L’actuació dels Grallers i els Bastoners, a partir de la 1 del migdia a la plaça del Pou, tancaran el matí.

 

La tarda l’iniciarà la rifa dels Diables. El carrer de l’Hostal acollirà una nova edició deljoc del quinto a partir de les 4 de la tarda. Ja a les 7, tindrà lloc la tradicional Rua de Sant Martí, des de la cruïlla de Mossèn Miquel Amorós i el corraló de l’Espinac fins la plaça del Pou, on es representarà la llegenda del sant i es podrà degustar un tros de pastís de la seva capa. Enguany posarà el punt i final a la jornada central de la festivitat el concert audiovisual ‘Els sirgadors. La terra ensomniada’. L’espectacle tindrà lloc a les 11 de la nit al Casal La Violeta. L’entrada és gratuïta. El dissabte 12 de novembre serà el torn del vermut electrònic dels Castellers, a partir de les 12 del migdia; i del concert de gralles, a dos quarts de 8 de la tarda a les escales de la Placeta, amb els Grallers d’Altafulla, els Grallers de l’Escola de Música, els Grallers de la Torre, i els Grallers de la Riera. La jornada culminarà amb el concert i ball de Festa Major amb la Welcome Band, a dos quarts d’11 de la nit al Casal La Violeta.

De cara al cap de setmana, els actes més destacats de dissabte 12 són el VIU LA PLATJA. VOLUNTARIAT A LA PLATJA D’ALTAFULLA. Diferents actuacions de neteja i recuperació de vegetació per tenir cura d’aquesta platja natural (10h), davant del Club Marítim d’Altafulla, i la JORNADA DE PORTES OBERTES. GIMCANA FAMILIAR LÚDICA DE PRESENTACIÓ I DESCOBERTA DE L’ESCOLA DE NATURALISTES I DEL CANYADELL, a la Finca del Canyadell (d’11 a 12.30h); i de diumenge 13, el 30è ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA D’ALTAFULLA. Presentació del conte “Les aventures d’en Pepitu II” de Pepi Miró. A continuació ESPECTACLE INFANTIL I VERMUT FAMILIAR. LA TRESCA I LA VERDESCA ens ofereixen “ZUM”, espectacle d’animació amb cançons i danses per a tota la família (11:30h), i el CORREFOC I VERSOTS DELS DIABLES (20h) i el CASTELL DE FOCS FI DE FESTA (21h)

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance