Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar

Reus, Tarragona i Valls apadrinaran el nou espectacle de la Sala Trono, 'Els tres aniversaris'

dijous 20 d'abril de 2017 Circ de la Cultura

Un cop acabada l'aventura a la Part Alta, la Sala Trono torna a la càrrega amb una nova producció, que compta, a més, amb la complicitat dels Ajuntaments de Reus, Tarragona i Valls. La nova proposta de la Trono porta com a títol "Els tres aniversaris" i estarà interpretada per actors tan rellevants com Anna Alarcón, Rosa Boladeras, Miranda Gas, Victòria Pagès, Albert Triola i el mateix Joan Negrié, membre de la companyia tarragonina.

Sota la direcció de Jordi Prat i Coll, "Els tres aniversaris" és un text traduït per primera vegada al català, de la dramaturga alemanya Rebekka Kricheldorf, que fa una reflexió sobre el pessimisme i la incomunicació al voltant del nucli familiar i de l’amistat, que es retroben en els diferents aniversaris d’una mateixa protagonista, la Irina.

Foto: Ajuntament de TGN

Per aquesta producció, la Trono ha comptat amb la complicitat de tres ajuntaments propers, com són Tarragona, Reus i Valls, que s’han avingut a coproduir l’obra i programar-la en els seus teatres, confirmant així la idea de ser un projecte territorial, amb el segell tarragoní, però que alhora també compta amb la col·laboració del Teatre de Salt i de La Villarroel, sala de teatre barcelonina on està programada l’obra del 5 de maig a l’11 de juny.

L’obra es presentarà el divendres vinent, 28 d’abril al Teatre Metropol; l’endemà al Teatre Principal de Valls i el dia 30 es podrà veure al Teatre Bartrina de Reus.

Publicat per Circ de la Cultura el dijous 20 d'abril de 2017 a les 0:00:00 h.