circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Una visita guiada i teatralitzada per celebrar el Dia Internacional dels Museus a Alcover

Circdelacultura

dimecres 17 de maig de 2017

Alcover se suma un any més al Dia Internacional dels Museus i per aquest 2017 ha programat dues activitats que tindran llloc el proper dissabte 20 de maig.

Per un costat, de 12h a 13:30h, es durà a terme una visita guiada al museu sota el títol Pedres, llegendes i senyors. Es podran descobrir els secrets que amaga el museu tot realitzant una visita guiada gratuïta per les diferents col·leccions i pel nucli antic de la vila. En acabar, per celebrar el Dia Internacional dels Museus, s'obsequirà als participants amb un tastet de cervesa artesanal i els més petits tindran l’oportunitat de fer una rèplica de guix d’un fòssil per prendre a casa i pintar. Per aquesta activitat no cal reserva prèvia. Cal arribar 5 minuts a la recepció del Museu.

Per altra banda, de les 21h a la 1 de la matinada, s'ha programat l'activitat Passegem de nit entre els records de Ca Batisto per celebrar la Nit de Museus. La descoberta del diari del Sr. Leandro, encarregat de Ca Batistó quan hi vivia la seva darrera propietària, i després, conserge del museu durant anys, ens transportarà al passat per descobrir els secrets del museu que enguany celebra el seu 50è aniversari. A la sala noble de Ca Batistó, la néta del Sr. Leandre, Gisela Llavoré, oferirà una representació teatralitzada plena de records i d’emotivitat. Es realitzaran diferents torns de visita en què es combinarà el monòleg teatralitzat amb una visita guiada a través dels espais i col·leccions del museu.

Aquesta ctivitat és gratuïta però cal inscriure's trucant al telèfon del museu (977846452) o enviant un correu electrònic museu@alcover.cat (les places són limitades).

I finalment, del 18 al 21 de maig l’entrada al museu és gratuïta.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance